Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Idei pentru Ziua Tatălui

Așa că pentru a nu fi prins pe nepregătite de Ziua Tatălui, descoperă recomandările noastre pentru cadouri, care îi vor aduce multă bucurie tatălui tău.

„Nu trebuie să-mi aduci nimic.” Tatăl tău voia să spună probabil asta, dar ai încredere în noi, va fi atât de bucuros că nu l-ai ascultat.

Tații sunt creaturi minunate. Ei te învață unele din chestiile cele mai importante - și adesea cele mai ciudate, te lasă să eșuezi fără să te certe (prea mult) și te încurajează întotdeauna să fii cel mai bun. Fără a aștepta nimic în schimb.

Deși majoritatea tăticilor nu așteaptă nimic de ziua lor, este totuși o ocazie specială pentru a-ți arăta recunoștința și dragostea pentru tatăl tău.

Indiferent dacă este tatăl tău, tatăl vitreg, bunicul sau acel profesor care a intervenit atunci când aveai nevoie de un model pozitiv, te ajutăm să găsești cadoul care nu numai că îi va plăcea ... dar îi va și folosi.

1 Idei pentru ziua tatălui1.1 Cadouri pentru ziua tatălui - ce să-i cumperi tatălui tău de ziua tatălui1.2 Cadouri de ziua tatălui personalizate1.3 Cadouri pentru tatăl care are de toate1.4 Idei de cadouri clasice pentru ziua tatălui1.5 Cadouri pentru tatăl care călătorește1.6 Cum să scrii o felicitare pentru ziua tatălui1.7 Originea zilei tatălui1.8 Ai întrebat - noi răspundem

Cadouri pentru Ziua Tatălui - Ce să-i cumperi tatălui tău de Ziua Tatălui

Găsirea cadoulului perfect pentru un tată - de ziua lui - înseamnă echilibru. Echilibrul dintre ceea ce-i place și ceea ce va găsi util.

Tatăl tău este cel care insistă că are tot ce și-ar putea dori vreodată? Probabil este politicos. Dacă-i oferi un cadou de Ziua Tatălui pe care el nu și l-ar cumpăra niciodată, va spune imediat „Asta chiar îmi trebuia!"

Pentru a face asta, fă un pas înapoi și gândește-te ce i-ar place și de ce are nevoie tatăl tău ... și cât de mult vrei să cheltuiești.

  • De ce are nevoie tatăl tău? Îi lipsește ceva din rutina de îngrijire? Există un cadou care să-i ușureze ziua?
  • Ce-i place? Are un anumit stil? Este obligat să se îmbrace într-un anume fel la muncă?
  • Cât de mult dorești să cheltuiești? Deși „gestul contează”, uneori dorești să oferi mai mult decât doar câteva gânduri fericite. Gândește-te ce buget ai, inclusiv transportul, pentru a avea un punct de plecare la cumpărarea de cadouri.

Cadouri de Ziua Tatălui personalizate

Cele mai bune cadouri pentru tată sunt cele personale. Felicitările acelea realizate manual cu „La mulți ani de Ziua Tatălui” pe care le-ai adus acasă, pe când erai copil, erau speciale, deoarece erau mai mult decât niște mâzgălituri și hârtie. Arătau că ai cheltuit timp și energie pentru a face ceva pentru el. Și ce tată nu s-ar emoționa pentru asta?

Acum că ești mai în vârstă, poți lăsa arta naivă în seama copiilor și îți poți concentra atenția asupra unor lucruri precum butonii personalizați sau un portvizit din oțel inoxidabil gravat cu inițialele sale.

Dacă tatăl tău este ca cei din biroul nostru, va aprecia timpul petrecut împreună de Ziua Tatălui. De ce nu adăugi o brățară gravată personalizată pentru a comemora o călătorie sau un eveniment care vă leagă? Apasă pe butonul de mai jos pentru mai multe idei de gravare.

Cadouri pentru tatăl care are de toate

Ce primește tatăl care are totul? Adevărul este că tatăl tău nu are totul. S-ar putea să spună că are - pentru că nu dorește să-ți cheltuiești banii câștigați cu greu sau să pierzi timpul la cumpărături pentru el - dar cine nu se bucură să primească un cadou?

Când nu ai idei de cadouri, cumpără un cadou util și unic pentru Ziua Tatălui. Ceva ce tatăl tău nu și-a imaginat și cu siguranță nu și-ar fi cumpărat niciodată pentru el.

Un suport pentru batista de buzunar păstrează batistaperfect împăturită. Tatăl tău rătăcește ochelarii des? Surprinde-l cu o pereche de ochelari de soare pliabili pe care îi poate ține în buzunar.

Sau fă-i cadou de Ziua Tatălui un portofel de piele cu un portcard detașabil. Reprezintă o alternativă la clasicul portofel bărbătesc și cu siguranță, tatăl tău îl va aprecia. În plus… pielea este un material care devine mai frumos cu timpul.

Idei de cadouri clasice pentru Ziua Tatălui

Există câteva cadouri pentru Ziua Tatălui, care au trecut testul timpului - îmi vine în minte cana de cafea cu „Cel mai bun tată din lume” ! Acestea sunt cadouri clasice pentru tată dintr-un motiv simplu… funcționează!

Chiar dacă este vorba de o cravată, set de ras sau set pentru îngrijirea bărbii, aceste idei clasice de cadouri aproape garantează bucuria tatălui tău. Dacă dorești ceva cu adevărat special, adaugă o gravare pe clipsul de cravată împreună cu o cravată o geantă pentru produse de toaletă pentru a avea în ce să-și țină setul de bărbierit.

Cadouri pentru tatăl care călătorește

Chiar dacă tatăl tău este mereu pe drumuri sau călătorește doar ca să te viziteze pe tine, aceste cadouri sunt esențiale în garderoba unui bărbat.

Dacă este genul care se îmbracă la costum, alege un suport de cravate care să păstreze cravata neșifonată. Ce spui de un rucsac pliabil pe care tatăl tău să-l ia în vacanță? La Lazy Bear are un model de rucsac impermeabil pe care îl poate purta în bagaj până ajunge la destinație.

Și, dacă tot nu ai inspirație pentru cadou, gândește-te la portofelele noastre cu protecție RFID. Ce modalitate mai bună de a-ți proteja tatăl (cel puțin informațiile sale).

Cum să scrii o felicitare pentru Ziua Tatălui

Felicitările scrise de mână ar putea fi de modă veche, dar tocmai asta le face atât de speciale. Dacă dorești să profiți de oportunitatea de a spune tatălui tău ce simți pentru el, ceea ce, să fim sinceri, ar trebui să o faci mai des, o felicitare scrisă de mână este o idee excelentă.

Nu trebuie să scrii un poem al Zilei Tatălui ... deși este bine pentru tine, dacă poți! În schimb, povestește-i o întâmplare comună care definește relația voastră sau scrie-i despre o lecție pe care ai învățat-o de la el.

Cel mai important rând din felicitarea de Ziua Tatălui tău este aceea în care îi arăți că și-a făcut treaba corect și îi oferi recunoaștința pe care o merită. Ai reușit. Mulțumește-i pentru asta.

Originea Zilei Tatălui

Să-ți impresionezi tatăl de Ziua Tatălui este una. Să-l uimești cu cunoștințele tale despre originea acestei sărbători în America – este cu mult mai mult.

La fel ca în cazul multor altor lucruri bune, povestea Zilei Tatălui începe cu o femeie. După ce a auzit o predică despre inițiativa de a sărbători Ziua Mamei, Sonora Smart Dodd a simțit că și tații merită propria lor sărbătoare. Tatăl ei a crescut singuri șase copii. Ar trebui să primească o mulțumire pentru asta.

Prima sărbătorire a Zilei Tatălui a avut loc în a treia duminică a lunii, pe 19 iunie 1910. Președintele Lyndon B. Johnson a oficializat ulterior sărbătoarea printr-o proclamație prezidențială, iar Richard M. Nixon a făcut-o sărbătoare națională în 1972.

Ai întrebat - Noi răspundem

Care sunt cele mai bune cadouri de Ziua Tatălui 2020?

I-am întrebat pe tăticii din biroul nostru despre cele mai căutate accesorii pe care le-au cumpărat pentru Ziua Tatălui de anul acesta. Comandă și tu cadourile selecționate, pe care le găsești exclusiv la Trendhim.

Care sunt cadourile personalizate pe care le poate oferi o fiică?

Dacă ai plecat în căutarea unui cadou unic și personalizat pentru tatăl tău, care să-i aducă aminte de faptul că ești fiica lui preferată, consultă sugestiile noastre de mai jos:

  • Ceas bărbătesc
  • Brățară bărbătească
  • Portofel bărbătesc
  • Geantă de toaletă bărbătească
  • Șepci englezești

Ce cadou îi poți trimite de Ziua Tatălui prin curier?

Expedierea depinde de obicei de mărimea și greutatea cadoului. Trimiterea unei perechi de butoni personalizați cântărește mult mai puțin decât o carcasă de ceas.

Orice cadou i-ai trimite tatălui în acest an, nu uita să îl împachetezi.

Oferim împachetare și vom alege dimensiunea potrivită pentru cadoul tău, apoi îl vom ambala individual în unul din săculeții noștri speciali din material etxtil.

Și nu este nevoie să mai cumnperi o felicitare de Ziua Tatălui. Am inclus o etichetă cadou care este pregătită pentru mesajul tău.

Care este cel mai bun cadou pentru Ziua Tatălui?

Cel mai bun cadou pentru Ziua Tatălui este cel care atinge un echilibru între ceea ce îi place tatălui tău și ceea ce va folosi de fapt.

Dacă tatăl tău își lasă barba să crească de ani de zile, atunci nu-i cumpăra un set de bărbierit.

Ai putea lua în considerare modul în care se îmbracă tatăl tău. Poartă deseori un blazer sau un costum? Adăugarea unui strop de culoare cu un ac de rever ar fi probabil un cadou binevenit - ceva ce poate folosi și ceva ce nu ar fi cumpărat pentru sine.

Ce cumperi pentru un tată care nu vrea nimic?

Dacă tatăl tău nu dorește în mod serios nimic de Ziua Tatălui, atunci dă-i ceea ce fiecare părinte nu poate refuza ... timpul tău.

Ridică telefonul și sună-l. Vă veți bucura amândoi că ați făcut-o.

Care sunt cadourile deosebite de ziua tatălui tău?

Să cumperi un cadou de ziua de naștere a tatălui tău nu ar trebui să fie dificil. Oricare dintre ideile de cadouri enumerate mai sus reprezintă cadouri minunate pentru orice om din viața ta.

Primirea unui cadou personalizat este întotdeauna binevenită. Fie că este de la fiu sau fiică cu ocazia zilei de naștere.

Cum să găsești un cadou pentru Ziua Tatălui?

Cel mai simplu mod de a găsi idee de cadou pentru această Zi a Tatălui este să acorzi atenție tatălui tău.

  • Ce poartă el?
  • Unde îi place să meargă?
  • Despre ce vorbește zilele acestea?
  • Ce îi lipsește, care i-ar putea face ziua mai ușoară?

Concentrează-te pe aceste întrebări și vezi dacă răspunsul nu devine mai clar. Între timp, răsfoiește arsenalul nostru cu peste 6.000 de produse unice pentru și mai multă inspirație.