Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
politică de retur 365 zile pentru orice motiv
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Idei pentru Ziua Tatălui

Așa că pentru a nu fi prins pe nepregătite de Ziua Tatălui, urmărește recomandările noastre pentru cadouri, care îi vor aduce multă bucurie tatălui tău.

„Nu trebuie să-mi aduci nimic.” Tatăl tău vroia să spună probabil asta, dar ai încredere în noi, va fi atât de bucuros că nu l-ai ascultat.

Tații sunt creaturi minunate. Ei te învață unele din chestiile cele mai importante - și adesea cele mai ciudate, te lasă să eșuezi fără să te sperii (prea mult) și te împing întotdeauna să fii cel mai bun. Fără a aștepta nimic în schimb.

Deși majoritatea tăticilor nu așteaptă nimic pentru ziua lor de nume, este totuși o ocazie specială pentru a-ți arăta recunoștință și dragostea pentru imaginea tatălui din viața ta.

Indiferent dacă este tatăl tău, tatăl vitreg, bunicul sau acel profesor care a intervenit atunci când aveai nevoie de un model pozitiv, te ajutăm să găsești cadoul care nu numai că îi va plăcea ... dar îi va și folosi.

Cadouri pentru Ziua Tatălui - Ce să-i cumperi tatălui tău de Ziua Tatălui

Găsirea cadoulului perfect pentru un tată - de ziua lui - înseamnă echilibru. Echilibrul dintre ceea ce-i place și ceea ce va găsi util.

Tatăl tău este cel care insistă că are tot ce și-ar putea dori vreodată? Probabil este politicos. Dacă-i oferi un cadou de Ziua Tatălui pe care el nu și l-ar cumpăra niciodată, va spune imediat „Asta chiar îmi trebuia!

Pentru a face asta, fă un pas înapoi și gândește-te ce i-ar place și de ce are nevoie tatăl tău ... și cât de mult vrei să cheltuiești.

 • De ce are nevoie tatăl tău? Îi lipsește ceva din rutina de îngrijire? Există un cadou care să-i ușureze ziua?
 • Ce-i place? Are un anumit stil? Este obligat să se îmbrace într-un anume fel la muncă?
 • Cât de mult dorești să cheltuiești? Deși „gestul contează”, uneori dorești să oferi mai mult decât doar câteva gânduri fericite. Gândește-te ce buget ai, inclusiv transportul, pentru a avea un punct de plecare la cumpărarea de cadouri.

Cadouri de Ziua Tatălui personalizate

Cele mai bune cadouri pentru tată sunt cele personale. Cardurile acelea realizate manual de „Ziua Tatălui Fericit” pe care le-ai adus acasă, pe când erai copil, erau speciale, deoarece erau mai mult decât niște mâzgălituri și hârtie. Ai arătat că ai cheltuit timp și energie pentru a face ceva pentru el. Și ce tată nu s-ar topi de emoție pentru asta?

Acum că ești mai în vârstă, poți lăsa arta naivă în seama copiilor și îți poți concentra atenția asupra unor lucruri precum manșete personalizate sau un suport pentru carduri din oțel inoxidabil gravat cu inițialele sale.

Dacă tatăl tău este ca cei din biroul nostru, va aprecia timpul petrecut împreună de Ziua Tatălui. De ce nu adăugi o brățară gravată personalizată pentru a comemora o călătorie sau un eveniment care vă leagă? Fă clic pe butonul de mai jos pentru mai multe idei de gravare.

Cadouri pentru tatăl care are de toate

Ce primești tatăl care are totul? Adevărul este că tatăl tău nu are totul. S-ar putea să spună că are - pentru că nu dorește să-ți cheltuiești banii câștigați cu greu sau să pierzi timpul la cumpărături pentru el - dar cine nu se bucură să primească un cadou?

Când nu ai idei de cadouri, cumpără un cadou util și unic pentru Ziua Tatălui. Ceva pe care tatăl tău nu și l-a imaginat și cu siguranță nu și l-ar fi cumpărat niciodată pentru el.

Un suport pentru batista de buzunar păstrează batista perfect împăturită. Tatăl tău rătăcește ochelarii des? Surprinde-l cu o pereche de ochelari de soare pliabili pe care îi poate plasa în buzunar.

Sau fă-i cadou de Ziua Tatălui un portofel de piele cu un portcard detașabil. Reprezintă o alternativă la clasicul portofel bărbătesc și cu siguranță, tatăl tău îl va aprecia. În plus… pielea este un material care devine mai frumos cu timpul.

Idei de cadouri clasice pentru Ziua Tatălui

Există câteva cadouri pentru Ziua Tatălui, care au trecut testul timpului - îmi vine în minte cana de cafea cu „Cel mai bun tată din lume” ! Acestea sunt cadouri clasice pentru tată dintr-un motiv simplu… funcționează!

Chiar dacă este vorba de o cravată , set de ras sau set pentru îngrijirea bărbii , aceste idei clasice de cadouri aproape garantează bucuria tatălui tău. Dacă dorești ceva cu adevărat special, adaugă o gravare pe clipsul de cravată împreună cu o cravată un sac de toaletă pentru a avea în ve să-și țină setul de bărbierit.

Cadouri pentru tatăl care călătorește

Chiar dacă tatăl tău este mereu pe drumuri sau călătorește doar ca să te viziteze pe tine, aceste cadouri sunt esențiale în garderoba unui bărbat.

Dacă este genul care se îmbracă la costum, alege un suport de cravate care să păstreze cravata neșifonată. Ce spui de un rucsac pliabil pe care tatăl tău să-l ia în vacanță? La Lazy Bear are un model de rucsac impermeabil pe care îl poate purta în bagaj până ajunge la destinație.

Și, dacă tot nu ai o inspirație de cadou, gândește-te la portofelele noastre cu protecție RFID. Ce modalitate mai bună de a-l proteja pe tata (cel puțin informațiile sale).

Cum să scrii o felicitare pentru Ziua Tatălui

Cardurile scrise de mână ar putea fi de modă veche, dar tocmai asta le face atât de speciale. Dacă dorești să profiți de oportunitatea de a spune tatălui tău ce simți pentru el, ceea ce, să fim sinceri, ar trebui să o faci mai des, o felicitare scrisă de mână este o idee excelentă.

Nu trebuie să scrii un poem al Zilei Tatălui ... deși este bine pentru tine, dacă poți! În schimb, povestește-i o întâmplare comună care definește relația voastră sau scrie-i despre o lecție pe care ai învățat-o de la el.

Cel mai important rând din felicitarea de Ziua Tatălui tău este aceea în care îi arăți că și-a făcut treaba corect și îi oferi recunoaștința pe care o merită. Ai reușit. Mulțumește-i pentru asta.

Originea Zilei Tatălui

Să-ți impresionezi tatăl de Ziua Tatălui este una. Să-l uimești cu cunoștințele tale despre originea acestei sărbători în America – este cu mult mai mult.

La fel ca în cazul multor altor lucruri bune, povestea Zilei Tatălui începe cu o femeie. După ce a auzit o predică despre inițiativa de a sărbători Ziua Mamei, Sonora Smart Dodd a simțit că și tații merită propria lor sărbătoare. Tatăl ei a crescut singuri șase copii. Ar trebui să primească o mulțumire pentru asta.

Prima sărbătorire a Zilei Tatălui a avut loc în a treia duminică a lunii, pe 19 iunie 1910. Președintele Lyndon B. Johnson a oficializat ulterior sărbătoarea printr-o proclamație prezidențială, iar Richard M. Nixon a făcut-o sărbătoare națională în 1972.

Ai întrebat - Noi răspundem

Care sunt cele mai bune cadouri de Ziua Tatălui 2020?

I-am întrebat pe tăticii din biroul nostru despre cele mai căutate accesorii pe care le-au cumpărat pentru Ziua Tatălui de anul acesta. Comandă și tu cadourile selecționate, pe care le găsești exclusiv la Trendhim.

Care sunt cadourile personalizate pe care le poate oferi o fiică?

Dacă ai plecat în căutarea unui cadou unic și personalizat pentru tatăl tău, care să-i aducă aminte de faptul că ești fiica lui preferată, consultă sugestiile noastre de mai jos:

 • Ceas bărbătesc
 • Brățară bărbătească
 • Portofel bărbătesc
 • Geantă de toaletă bărbătească
 • Șepci englezești

Ce cadou îi poți trimite de Ziua Tatălui prin curier?

Shipping usually depends on the size and weight of the gift. Sending a pair of personalised cufflinks weighs a lot less than a watch case.

Whatever gift you send dad this year, make sure you remember the wrapping.

We offer wrapping and will choose the right size for your gift and individually wrap in one of our signature fabric pouches.

And there’s no need to run out and buy a Father’s Day card. We’ve included a gift tag that’s ready for your message.


What is the best gift for Father’s Day?

The best gift for Father’s Day is the one that strikes a balance between what your dad likes and what he’ll actually use.

If your dad has been working on his beard for years, then don’t buy him a shaving kit.

You could consider how your dad dresses. Does he often wear a blazer or suit? Adding a pop of colour with a lapel pin would probably be a welcomed gift – something he can use and something he wouldn’t have bought for himself.


What do you buy for a dad who really doesn’t want anything?

If your dad seriously doesn’t want anything for Father’s Day, then give him what every parent can’t turn down… your time.

Pick up the phone and call him. You’ll both be glad you did.


Care sunt cadourile deosebite de ziua tatălui tău?

Să cumperi un cadou de ziua de naștere a tatălui tău nu ar trebui să fie dificil. Oricare dintre ideile de cadouri enumerate mai sus reprezintă cadouri minunate pentru orice om din viața ta.

Primirea unui cadou personalizat este întotdeauna binevenită. Fie că este de la fiu sau fiică cu ocazia zilei de naștere.


Cum să găsești un cadou pentru Ziua Tatălui?

Cel mai simplu mod de a găsi idee de cadou pentru această Zi a Tatălui este să acorzi atenție tatălui tău.

 • Ce poartă el?
 • Unde îi place să meargă?
 • Despre ce vorbește zilele acestea?
 • Ce îi lipsește, care i-ar putea face ziua mai ușoară?

Concentrează-te pe aceste întrebări și vezi dacă răspunsul nu devine mai clar. Între timp, răsfoiește arsenalul nostru cu peste 6.000 de produse unice pentru și mai multă inspirație.


Cumpără cadourile preferate de tați pentru Ziua Tatălui

Noile colecții

Ochelari de soare pliabili Waykins + 31 Noi Modele

De la rame pliabile la lentile rezistente la zgârieturi, ultima noastră colecție de ochelari de soare arată superb și te...

Beanies și fulare fine, care nu-ți irită pielea

Cu un material respirabil și călduros, fiecare eșarfă și beanie din colecția Montagna sunt concepute pentru sezonul rece

Ceasuri cu inima la vedere

Ceasurile Dante sunt alimentate de mișcarea ta. Atâta timp cât te miști, ceasul va funcționa și el. Nu înceta să te mișt...

Genți pliabile, gata de călătorii pentru exploratorul urban

Cu un design danez, fiecare geantă din colecția pliabilă Lazy Bear este rezistentă la apă, ușor de împachetat pentru căl...

Colecția de curele italiene din piele

Fiecare curea din piele este un amestec de măiestrie italiană și design danez și o fuziune de funcționalitate de lungă d...

Colecția Kite

Colecția Kite este o selecție versatilă de căciuli beanies subțiri. Fiecare piesă este realizată din bumbac 100% organic...

Colecția Lincoln

Confecționate din piele suplă într-o gamă variată de culori, fiecare portofel sau geantă combină designul funcțional cu...

Colecția Moda

Colecția Moda se mândrește cu meșteșugul italian și designul danez oferind o gamă de pălării și șepci, pe care le poți p...

Colecția de ochelari de soare Vista

Colecția Vista, cu lentilele sale polarizate și protecția UV 100%, a fost creată pentru a putea experimenta viața cu och...

Vezi toate colecțiile
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.