Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Stilurile de ochelari de soare bărbătești la modă anul acesta

Cele mai populare tendințe bazate pe vânzările și cercetările noastre

1 Stilurile de ochelari de soare bărbătești la modă anul acesta1.1 Top 10 tendințe de ochelari de soare bărbătești în 20241.2 Culoare1.3 Stilul urban1.4 Rame groase1.5 Browline1.6 Unghiular1.7 Rotunzi1.8 Ochelari de soare pliabili1.9 Rame ușoare1.10 Polarizare1.11 Brațe din lemn1.12 Nu ești sigur ce este potrivit pentru tine?

Top 10 tendințe de ochelari de soare bărbătești în 2024

Am evadat din cuști și asta se vede. Cele mai multe locuri s-au redeschis, iar captivitatea de doi ani de zile a luat sfârșit. Liberi să ne plimbăm și să interacționăm din nou, sărbătorim viața în stil mare.

Stilul nu este ceva pe care o persoană îl poate schimba dintr-o dată. Este un fenomen cultural care reflectă spiritul nostru. Ne dorim de mult timp să fim liberi și să ne putem exprima.

Acum o putem face.

Culoare

A fost o vreme când fiecare bărbat purta ochelari de soare negri. Sunt o opțiune sigură. Negrul merge cu orice. Ochelarii aviator cu tentă de albastru și rame de oțel erau, de asemenea, o alegere clasică.

Dar în prezent nu mai este cazul. Vrem să ne exprimăm personalitatea. Să fim auziți. Ieșim la lumină pentru a fi văzuți. Am petrecut destul timp în umbră.

Ramele și lentilele colorate sunt peste tot anul acesta, și singura modalitate de a-ți îmbunătăți stilul este să devii și mai îndrăzneț.

Stilul urban

Unele stiluri sunt atât de clasice încât nu se mai schimbă. Și-au găsit forma și arată bine exact așa cum sunt. Nu este nevoie de nicio schimbare.

Stilurile mai noi sunt încă fluctuante. Aici apare creativitatea. Aici apar noi forme interesante, combinații de culori și potriviri.

Aceste stiluri sunt doar pentru cei suficient de îndrăzneți să le poarte – pentru a fi diferiți. Creatorii de tendințe și deschizătorii de drumuri. Aceștia nu sunt ochelarii de soare ai bunicului tău. Sunt ai tăi.

Rame groase

Populari în anii '70, ochelarii groși cu rame din corn au revenit. Aceștia nu sunt simpli ochelari, sunt piese reprezentative. Ochii sunt oglinda sufletului, iar aceste frumuseți sunt ramele ornamentate care atrag atenția spre interior.

Îndrăzneț, expresiv și inconfundabil.

Browline

Un element emblematic al stilului anilor '50 se strecoară în listă. Poate că este legătura cu bărbații cunoscuți ai misterului, sau aerul incontestabil de inteligență care vine odată cu purtarea lor... nu știm.

Browline a apărut pentru prima dată pe piață în timpul penuriei de metal din anii ’50, când lumea tocmai începea să-și dea seama cum să folosească acest nou material minune – plasticul.

Este de la sine înțeles că ochelarii browline moderni sunt actualizați și îmbunătățiți din toate punctele de vedere în comparație cu predecesorii lor.

Unghiular

La începutul acestui articol susțineam că stilurile consacrate nu fac inovații. Nu este în întregime adevărat. O fac... dar treptat.

Stilurile clasice devin din ce în ce mai îndrăznețe. Ochelari aviator pătrați, lentile hexagonale, muchii peste tot (mai puțin în locurile unde îți ating fața, desigur).

Rotunzi

Ochelarii rotunzi nu trec printr-o transformare subtilă precum stilurile clasice de mai sus, dar se bucură de o creștere vizibilă a popularității.

Considerați odinioară puțin excentrici, din ce în ce mai mulți bărbați descoperă acum că se potrivesc destul de bine cu forma feței lor. Poate pentru că pandemia ne-a lăsat pe cei mai mulți dintre noi cu obrajii puțin mai rotunzi..?

Ochelari de soare pliabili

Majoritatea ochelarilor de soare tradiționali se rup sau se deformează destul de ușor.

*Nu și ai noștri, desigur. Ai noștri sunt rezistenți.

Ochelarii de soare pliabili sunt construiți pentru a fi strecurați în buzunarul tău și pentru a suporta destul de multă presiune exterioară fără a se deteriora. Au balamale pe puntea nazală și cam la jumătatea brațelor. Punctele de pârghie mai scurte îi fac mai puțin susceptibili la rupere sau deformare și vor ocupa doar atât de mult spațiu cât ocupă o lentilă și rama din jurul său.

Nu va mai fi cazul să-i mai agăți de tricou sau să te așezi accidental pe ei. Pliază-i, pune-i în buzunar și continuă-ți ziua. Este atât de simplu. Doar ai grijă la chei...

Rame ușoare

Este enervant. Ai fost plecat toată ziua, te întorci acasă, îți scoți ochelarii de soare și ai pete roșii dureroase pe puntea nazală.

Greutatea contează.

Materialele puternice și ușoare, cum ar fi aluminiul și titanul, contribuie la fabricarea unor ochelari de soare eleganți și confortabili. Poartă-i toată ziuă și uită că sunt acolo. Merită.

Polarizare

A fost o vreme când polarizarea costa o mică avere. Datorită progreselor tehnologiilor de fabricație și tehnicilor de placare, te poți bucura de beneficiile ochelarilor de soare polarizați fără să ajungi la sapă de lemn.

Polarizarea reduce reflexiile emise de obiecte precum apa, zăpada și metalul lucios, așa că dacă petreci timp afară, vei simți diferența. Ochii îți obosesc mai puțin, nu se usucă la fel de repede și confortul în general este mult mai mare.

*Notă: pot bloca și lumina de pe ecranul smartphone-ului tău... dar oricum stai prea mult timp cu ochii în el. Ești afară. Bucură-te de priveliște.

Brațe din lemn

Ochelarii de soare cu brațe din lemn sunt unici prin definiție. Fiecare braț din lemn natural are un model distinct de fibre, făcându-l pe al tău unic.

Lemnul are o tensiune superficială mai mare decât plasticul sau metalul, așa că se vor așeza mai bine decât majoritatea celorlalți ochelari de soare.

Durabil, accesibil, confortabil, unic... Cum poate să nu îți placă?

Nu ești sigur ce este potrivit pentru tine?

Dacă vrei să știi totul despre ochelari de soare, citește ghidul nostru detaliat pentru ochelari de soare aici.

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.