Cumperi 2, primești 1 gratuit | Expiră în:

00:00:00

Cumperi 2, primești 1 gratuit

Expiră în:

00:00:00
Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

7 PRODUSE MUST-HAVE PENTRU BĂRBAȚI

ACCESORII DE LUX PENTRU COSTUM

Accesoriile de calitate superioară te ajută să atingi cu ușurință noi niveluri de rafinament. La evenimentele formale, luxul te scoate din anonimat, detașându-te de aglomerarea de ținute improvizate.

În acest ghid, îți prezentăm cele 7 accesorii pentru costume pentru care merită să investești un pic mai mult și îți oferim o scurtătură către accesoriile strălucitoare asortate pentru o ținută rafinată.

1 7 produse must-have pentru bărbați 1.1 Cravate1.2 Ace de cravată1.3 Batiste de buzunar1.4 Curele1.5 Papioane1.6 Butoni1.7 Ace de rever1.8 Seturi asortate

CRAVATE

Fiecare bărbat are nevoie de câteva dintre aceste accesorii în garderobă, gata să le scoată în funcție de ocazie.

Pentru o textură robustă, dar luxoasă, care te va diferenția de ceilalți, alege o cravată din cașmir și lână. Îți va conferi o înfățișare casual, cu o atingere catifelată.

Dacă preferi ceva mai tradițional, o cravată din mătase este o alegere câștigătoare. Mătasea este o țesătură moale, durabilă și rezistentă la șifonare, care conferă ținutei tale o strălucire atemporală. Își păstrează forma impecabil, asigurându-ți o imagine îngrijită indiferent de ora la care ajungi acasă sau câte halbe ai băut.

ACE DE CRAVATĂ

Cravatele au o voință proprie. Fie din cauza vântului, fie din cauza mișcărilor tale incredibile de dans, cravatele au tendința să lase la vedere nasturii cămășii în cel mai nepotrivit moment. Acesta este motivul pentru care acele de cravată sunt esențiale.

Pentru o imagine clasică și rafinată, alege un ac de cravată subțire din argint 925. Dacă dorești ceva într-o culoare mai caldă, o clemă din argint sterling placat cu aur de 14k nu poate da greș.

Acele de cravată cu pietre naturale conferă ținutei tale o notă distinctă.

BATISTE DE BUZUNAR

Fără una vei părea incomplet. Un accesoriu subtil, dar cu impact puternic, batista de buzunar completează perfect întreaga ținută.

Pentru o strălucire și o textură de excepție, recomandăm mătasea. Mătasea își păstrează perfect forma, nu se șifonează și este foarte rezistentă. Optează pentru o batistă cu țesătură twill. Textura inconfundabilă va adăuga profunzime ținutei tale.

Pentru o imagine distinctă, îndrăznește să alegi o batistă de buzunar din mătase fină cu imprimeu unic, precum paisley sau floral.

CURELE

Nu te poți accesoriza ca un profesionist fără o curea din piele de înaltă calitate. Este elementul care unifică toate celelalte accesorii din piele ale ținutei tale - pantofii, cureaua ceasului, geanta pe care o porți etc.

La capitolul lux, nimic nu se compară cu o curea din piele naturală. Negru și maro sunt nuanțe esențiale pentru o garderobă versatilă. În plus, odată cu trecerea timpului, pielea va avea o patină bogată și se va mula perfect pe conformația corpului tău. Pielea integrală reprezintă cea mai înaltă calitate a pielii - o investiție excelentă pe termen lung.

PAPIOANE

Din simbolul rafinamentului suprem, papioanele au devenit acum elementul cheie pentru un look vesel. Pentru un amestec perfect de eleganță și personalitate, nu ai cum să dai greș cu un papion din mătase, pe care să îl legi singur.

Pentru o imagine și mai deosebită, papioanele din lemn sunt garanția aparițiilor spectaculoase.

BUTONI

Butonii fac o diferență enormă pentru aspectul tău. Oțelul inoxidabil cu o nuanță gri mat închis adaugă un ton sobru, în timp ce aurul oferă o strălucire optimă. Butonii clasici din argint 925 sunt simpli și atemporali. Argintul sterling adaugă întotdeauna o notă de rafinament ținutei tale.

Pentru o abordare nonconformistă, butonii cu pietre naturale incrustate conferă o textură unică ținutei tale. Piesele interactive precum butonii cu mecanisme de ceasornic sau cu elice rotative sunt excelente pentru inițierea de conversații.

ACE DE REVER

Acele de rever sunt o modalitate fantastică de a conferi unitate ținutei tale. Un ac de cravată, butoni și un ac de rever asortați = perfecțiune fină. Pentru o imagine atemporală, nimic nu se compară cu argintul sterling placat cu aur.

Sideful și pietrele naturale aduc o textură distinctă, iar acele de rever vin într-o mare varietate de stiluri expresive.

SETURI ASORTATE

Secretul pentru a duce eleganța ținutei tale formale la un alt nivel. Aceste seturi predefinite îți oferă accesorii perfect asortate pentru costume, eliminând orice dilemă.