Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

CELE MAI POPULARE 9 TIPURI DE LANȚURI PENTRU COLIERELE BĂRBĂTEȘTI

De la lanțuri subțiri din argint la coliere masive aurii; lanțurile sunt componente indispensabile în bijuteriile pentru bărbați. Însă lanțul cubanez standard nu poate fi potrivit pentru toată lumea. Ne aventurăm în lumea variată a lanțurilor pentru coliere și, până la finalul acestui ghid, vei cunoaște diferența dintre un lanț Figaro și un lanț împletit pe de rost, și vei avea o idee mai bună despre ce stil ți se potrivește cel mai bine.

1 Cele mai populare 9 tipuri de lanțuri pentru colierele bărbătești1.1 Tipuri de lanțuri pentru colier1.2 Ce dimensiune și lungime de lanț mi se potrivește?

TIPURI DE LANȚURI PENTRU COLIER

1. LANȚUL CLASIC (CABLE)

Cunoscut și sub numele de lanț tip ancoră, este format dintr-o serie de zale ovale identice, îmbinate într-un mod uniform. Ideal pentru medalioane, lanțul clasic este asemănător unei cămăși albe - oricine ar trebui să aibă unul în garderoba sa.

2. LANȚ CURBAT

Cu zalele sale identice și întrepătrunse, care se așază plat pe piele, lanțul curbat este sinonim cu farmecul masculin. Este geaca de piele a lanțurilor - îndrăzneț și mereu rebel.

3. LANȚUL FIGARO

Acest model italian este o variantă a lanțului curbat, cu un model ritmic de zale mici și mari alternante. Este cântărețul de operă al lanțurilor - melodios și captivant.

4. LANȚUL CU BILE

Format dintr-o serie de bile metalice, acesta este verișorul excentric al familiei. Lanțul cu bile este echivalentul cravatei cu buline în lumea lanțurilor - deosebit și  jucauș.

5. LANȚUL CLASIC CU ZALE MICI

Lanțul clasic cu zale mici este o versiune mai subțire a lanțului clasic - un șir delicat de zale uniforme, perfect pentru cei care preferă subtilitatea. Este detaliul discret și minimalist - sobru și elegant.

6. LANȚUL HERRINGBONE

Lanțul tip heringbone, cu zalele sale plate și paralele, imită scheletul unui pește hering. Este cunoscut pentru textura sa netedă și aspectul elegant. Fiind un model destul de rigid, lanțurile heringbone rareori se încurcă.

7. LANȚUL FIR ÎMPLETIT

După cum sugerează și numele, lanțul fir împletit arată ca o funie clasică din cânepă. În forma sa metalică strălucitoare, este însă epitomul forței și sofisticării. Lanțul fir împletit este ca un costum bine croit - întotdeauna elegant și uimitor.

8. LANȚUL CU ZALE PĂTRATE

Compus din zale pătrate conectate pentru a forma un lanț continuu și neted, acest tip de lanț este piesa modernă și geometrică din colecția ta. Este echivalentul ochelarilor de soare cu rame negre din garderoba ta - șic și la modă.

9. LANȚUL ȘARPE

Cu zale ondulate strâns legate, lanțul tip șarpe arată ca trupul unui șarpe - neted, flexibil și confortabil pe piele. De departe, pare a fi o formă uniformă. Lanțul tip șarpe este asemenea unui batiste de mătase - luxos și exotic.

CE DIMENSIUNE ȘI LUNGIME DE LANȚ MI SE POTRIVEȘTE?

Un lanț prea strâns ar putea să te facă să simți că ești într-o luptă cu un boa, în timp ce unul prea lung te-ar putea face să simți că porți povara lumii pe umeri. Pentru un ghid detaliat despre cum să alegi colierul potrivit, verifică "Ghidul pentru dimensiuni și lungimi de coliere"

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.