Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Ochelari de soare – Ce formă se potrivește cel mai bine feței tale

Găsește perechea perfectă pentru tine în funcție de forma feței tale.

Am cerut stilistului și make-up artistului profesionist din Copenhaga, Cianne Denize, sfaturi despre alegerea perechii de ochelari de soare potrivite pentru forma feței oricărui bărbat – fie că este pătrată, dreptunghiulară, alungită, ovală, rotundă, în formă de diamant, inimă sau orice tip de triunghi – fără să fie nevoit să le probeze.

1 Ochelari de soare – ce formă se potrivește cel mai bine feței tale1.1 Forma ovală a feței1.2 Formă pătratată, dreptunghiulară, sau triunghiulară a feţei1.3 Formă rotundă sau alungită a feţei1.4 Formă de inimă, diamant sau triunghi a feței1.5 Și dacă faţa mea nu este perfectă?

FORMA OVALĂ A FEȚEI

Ce este o formă ovală a feței?

„O față ovală este aceea în care lungimea este mai mare decât lățimea pomeților. Tipul ăsta are, de asemenea, o frunte mai lată în comparație cu linia maxilarului.”

Ochelari de soare pentru o formă ovală a feței

„Este o formă a feței bine echilibrată și arată bine cu majoritatea stilurilor de ochelari de soare.

O pereche ideală ar trebui să evidențieze punctele forte ale feței tale și să le estompeze pe cele mai slabe. Asta înseamnă că bărbații cu o față ovală ar trebui să adauge unghiuri curbelor fine.

Alege ochelari de soare geometrici, dreptunghiulari sau ușor pătrați, precum ochelarii de soare aviator.”

FORMĂ PĂTRATATĂ, DREPTUNGHIULARĂ, SAU TRIUNGHIULARĂ A FEŢEI

Ce este o formă pătrată a feței?

„Forma pătrată a feței este caracterizată de o linie puternică a maxilarului și de pomeți definiți.”

Ochelari de soare pentru o formă pătrată a feței

 „Când cumperi ochelari de soare pentru o față pătrată, alege rame rotunde pentru a estompa trăsăturile accentuate. Cumpără lentile rotunde sau în formă de lacrimă.

Ochelarii de soare cu rame mai subțiri, precum cei din metal, fac ca fața să pară mai fină, fără a pierde masculinitatea pe care o dă forma pătrată a feței.

Evită formele pătrate sau dreptunghiulare, pentru că îți vor face capul să pară scurt prin evidențierea unghiurilor feței. Și nimeni nu vrea un cap scurt.”

FORMĂ ROTUNDĂ SAU ALUNGITĂ A FEŢEI

Ce este o formă rotundă a feței?

„O față de formă rotundă la un bărbat are multe în comun cu cea ovală. Se caracterizează prin trăsături fine și o linie a maxilarului și a sprâncenelor ușor curbată.

Pomeții sunt de obicei mai proeminenți, iar fruntea mică este aproape simetrică față de linia maxilarului.”

Ochelari de soare pentru o formă rotundă a feței

„Alege unghiuri! Secretul ochelarilor de soare pentru bărbații cu fața rotundă este de a face fața să arate mai lungă.

Dacă ai o formă rotundă a feței, ramele dreptunghiulare sau pătrate estompează liniile curbe, subțiază obrajii și creează iluzia unei fețe mai subțiri și mai lungi.

Ochelarii de soare unghiulari și geometrici adaugă linii mai clare pentru a crea un echilibru între curbele rotunde ale feței și liniile drepte ale ramelor. Pentru bărbați, purtarea de rame mai groase adaugă de asemenea și grosime.

Ochelarii de soare bărbătești cu lentile în degrade accentuează și mai mult alungirea.

Evită ochelarii de soare rotunzi sau orice pereche care scoate în evidență rotunjimea și curbele feței.”

FORMĂ DE INIMĂ, DIAMANT SAU TRIUNGHI A FEȚEI

Ce este o față în formă de inimă?

„Bărbații cu fețe în formă de inimă au fruntea și sprâncenele mai late în comparație cu pomeții și bărbia ascuțită.

Unii stiliști consideră că aceasta este cea mai adaptabilă dintre toate formele feței, însă eu cred că și pentru o formă ovală a feței este la fel de ușor să găsești ochelari de soare.”

Ochelari de soare pentru o față în formă de inimă

„Bărbații care au noroc de o față în formă de inimă arată cel mai bine cu ochelari de soare de mărime medie care echilibrează bărbia îngustă și fruntea și sprâncenele late.

Ochelarii de soare aviator arată grozav și au jumătatea inferioară mai lată, echilibrând astfel lățimea bărbiei.

Vă sugerez să evitați culorile mai închise, deoarece obstrucționează linia feței. În schimb, alegeți ochelari fără rame sau ochelari cu rame de culoare deschisă. Dacă nu vă plac cei fără rame, alegeți un cadru metalic subțire.

Și nu cumpărați ochelari de soare rotunzi pentru că atrag atenția asupra frunții și o fac să pară mai lată.”

ȘI DACĂ FAŢA MEA NU ESTE PERFECTĂ?

Ce se întâmplă când forma feței tale include o trăsătură de care nu ești mulțumit?

Nimeni nu este perfect (ceea ce prin extensie înseamnă că toată lumea este). Cu toții avem ceva ce am dori să ascundem sau, dacă acest lucru este imposibil, de la care să distragem atenția. I-am cerut lui Cianne Denize sfaturi de stil pe care le-a folosit pentru orice, de la seriale Netflix la editoriale de revistă.

  • Nasul mare – „Pentru bărbații cu un nas mare, purtați ochelari de soare de tip browline. Acest lucru atrage atenția către ochi și urechi și distrage atenția de la nas.”
  • Frunte mare – „Dacă ești îngrijorat că fruntea ta atrage toată atenția, alege o pereche de ochelari de soare aviator. Acest stil se potrivește bine cu majoritatea formelor feței și distrage atenția de la o frunte mare.”
  • Ochi înguști – „Dacă ochii tăi sunt apropiați, poartă o pereche de ochelari de soare cu rame transparente. Evită orice pereche prea lată, pentru a nu arăta ca și când ai ochii încrucișați."
  • Față mică – „Când vrei să-ți faci fața să pară mai lungă, ia o pereche de ochelari de soare fără rame sau unii cu puntea nazală înaltă. Acestea atrag atenția asupra conturului feței tale.”

Secretul cumpărăturilor online constă în a ști ceea ce cauți. Asta și o politică generoasă de retur în care nu trebuie să dai explicații. Noi o avem pe cea din urmă, iar când vine vorba de cumpărături pentru ochelari de soare bărbătești, acest articol te va ajuta cu primul aspect.