Politică de retur de 365 de zile
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Cum am conceput
colecția Orisun

„Orisun” înseamnă „origine”, „sursă” sau „fântână” în yoruba.

Inspiratia

Când ni se ia ceva, ne dorim acel lucru mai intens. Ultimii doi ani ne-au lăsat înfometați de călătorii, aventuri și experiențe noi. În izolarea noastră, mulți s-au orientat către spiritualitate, au învățat să mediteze și au studiat filozofia - pe lângă coacerea pâinii cu maia și participarea la întâlnirile Zoom, desigur.

Acest lucru a condus la o mai mare atenție către pietrele semiprețioase naturale, despre care mulți cred că ne pot valorifica energia și o pot canaliza în moduri benefice. Deși nu există dovezi științifice ale acestor proprietăți mistice, popularitatea pietrelor naturale și a bijuteriilor cu pietre naturale a crescut vertiginos în timpul pandemiei.

Am fost motivați și fascinați de elementul non-standard al pietrelor naturale semiprețioase din designul nostru. Un element de surpriză în care formele, modelele și chiar culorile pot varia de la piatră la piatră. La unele tipuri de pietre, schimbarea este subtilă. În altele, poate fi majoră.

Fiecare piatră este autentică. Unic. Nu vei primi niciodată aceeași piatră ca cea din imagine. Aceea este a noastră. A ta ar putea fi mai bună. Poate fi mai vie, cu un contrast mai puternic în modelul său sau cu linii mai fluide. Poate fi, de asemenea, mai simplă sau mai puțin pronunțată. Cine știe!

Provocarea

Lucrul cu pietrele semiprețioase naturale reprezintă o provocare interesantă. Cunoaști gama de culori a rocii și caracteristicile generale pe care acest tip de piatră tinde să le aibă, dar piatra semiprețioasă atașată piesei tale este întotdeauna un mister, deoarece fiecare este unică.

Cu pietre uniforme precum zirconul, rubinul sau hematitul, proiectarea de bijuterii care le completează culoarea este destul de simplă. Pe de altă parte, pietrele precum jaspul, lapis lazuli și ochiul de tigru prezintă diferite nuanțe, forme și lumini care afectează estetica generală a pietrei și, prin urmare, piesa în ansamblu. Prin urmare, designul bijuteriilor trebuie să completeze piatra, indiferent cum arată. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să lași piatra să strălucească și ca designul nostru să treacă în planul secund.

Gândește-te la el ca la rama unui tablou. Dacă rama este prea ornamentată, va distrage atenția de la imagine și dacă culoarea sa se confundă cu pictura, opera de artă în ansamblu are de suferit. Când nu știi cum va arăta pictura, cel mai bine este să păstrezi rama cât mai simplă posibil.

Pietrele

Mulți factori influențează alegerea pietrelor pentru bijuterii. Culorile argintii și aurii au stat la baza selecției noastre, iar pietrele au fost alese pentru a se potrivi cu acestea. Duritatea lor determină cât de probabil este să se spargă și cât de greu este să le pui în bijuterii. Unele pietre sunt semi-transparente și dacă le pui pe un metal colorat, cum ar fi aurul, se vor combina, rezultând o nuanță galbenă în aspectul pietrei. Unele sunt pur și simplu prohibitiv de scumpe, iar unele variază prea mult pentru a putea garanta un rezultat satisfăcător.

Selectăm pietrele în funcție de aspectul, calitatea lor și dacă se potrivesc în colecțiile pe care le creăm. Nu căutăm în prealabil presupusele proprietăți mistice ale unei pietre pentru a impregna piesele noastre cu calități metafizice specifice. Și există un motiv simplu pentru asta. Știm ce arată bine și ce nu. Nu știm dacă o piatră te poate îmbogăți sau te poate ajuta să te concentrezi. Poate da, poate nu, dar vom opta mereu pentru siguranța aspectului față de posibilitatea realinierii aurei.

Bijuteriile

Odată ce am ales pietrele, începem să experimentăm ce forme și metale ce se asortează bine între ele. Unul dintre modelele noastre este o plăcuță dog tag cu o incrustație subțire de piatră naturală. Problema aici este că de fiecare dată când alegi o piatră din familia cuarțului, este probabil să fie semi-transparentă. Orice piatră verde semi-transparentă suprapusă pe o suprafață aurie, de exemplu, va rezulta într-o culoare verde deschisă. Și acesta este genul de lucru pe care îl înțelegi când primești mostrele trimise de la producători.

Articolelor ar putea lipsi, de asemenea, o tridimensionalitate care era acolo pe designul digital, iar ajustarea ușoară a designului piesei metalice îl poate îmbunătăți. Am considerat, de asemenea, un colț cu design foarte ascuțit. Arăta grozav, dar ar fi fost arma crimei perfectă în realitate.

Diferiți producători au diferiți furnizori de pietre semiprețioase și fiecare își tratează pietrele în mod diferit. De aceea, am comandat aceleași modele și pietre de la mai mulți furnizori pentru a vedea care oferă cele mai de calitate opțiuni.

Nu am optat doar ce era mai frumos, ci am testat și bijuteriile la stres pentru a vedea cum rezistă la uzura normală. Unele piese au picat acele teste și am cerut îmbunătățiri de la furnizor. Unele modele au fost excluse imediat ca fiind imposibil de realizat la scară. Altele au fost adaptate atunci când realitatea nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre. Piatra mată arată grozav pe randările computerizate, de exemplu, dar plictisitoare și lipsită de viață în realitate. Am vrut să facem un pandantiv din metal verde, dar metoda de placare disponibilă nu a fost doar mai scumpă, ci și mai puțin durabilă, ceea ce ar fi dus la dispariția culorii și zgârieturi în timp - ceva ce nu se întâmplă la accesoriile noastre aurii și negre. Acesta este întotdeauna un proces iterativ și nu începem niciodată producția până când suntem fericiți și mândri de ceea ce am făcut.

Când suntem mulțumiți de calitate, design și aspect, comandăm câte un set din fiecare pentru a face fotografii pentru site-ul web. Facem fotografii cu primele mostre aprobate pe care le primim, apoi comandăm producția. Deci nu este ca și cum le alegem pe cele mai drăguțe pentru a le face fotografii. Sunt singurele noastre mostre când le fotografiem! Al tău va arăta diferit și acesta este pariul cu pietrele naturale.

Piața

Pentru noi a fost important să puteam grava pe spate toate monedele, plăcuțele dog tag și pandantivele plate. Deoarece fiecare piatră este unică, fiecare este în mod unic a ta și nu există o modalitate mai bună de a consolida asta decât să ai gravura ta personală pe ea.

Ultimul pas înainte ca articolele să fie puse în vânzare este verificarea independentă a tuturor pietrelor naturale. O parte aleatorie din primul transport merge la un laborator care, prin spectroscopie, certifică pietrele semiprețioase. Astfel refuzăm acceptarea transporturilor dacă se constată că pietrele nu sunt ceea ce susține producătorul că sunt.

Colecția Orisun trece acum prin controlul calității, iar modelele sunt finalizate. Abia așteptăm să sosească prima livrare, astfel încât să le putem pe site și în mâinile tale. Înscrie-te în Trendhim Tribe pentru a primi newsletter-ul nostru informativ și pentru a fi primul care află când se lansează colecția.

Noile articole

Cum am proiectat colecția Traveller's

Cu toții suferim de o dorință de a explora lumea din nou. Acest dor a inspirat o linie de accesorii făcute pentru aventu...

Inele și verighete pentru bărbați – Ghidul tău complet

De la alegerea mărimii corecte a inelului până la cumpărarea unor verighete și inele netradiționale, descoperă cum să îț...

Brățări vindecătoare pentru bărbați – Ce proprietăți au pietrele seiprețioase

Afă de ce sunt brățările vindecătoare din pietre semiprețioase pentru bărbați atât de speciale și cum să o alegi pe cea...

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

De la ceasuri cu design danez la inele, coliere și brățări, găsește un cadou pentru el care înseamnă ceva de acest Valen...

Ce este un ceas de 24 de ore cu un singur indicator orar

Descoperă cum să citești ora și cum să setezi un ceas de 24 de ore cu un singur indicator orar și descoperă de ce ar tre...

Ce este un Ceas cu Fazele Lunii și cum să-l setezi

Învață cum să citești și să setezi cea mai veche funcție a ceasurilor din lume - faza Lunii.

Cum să cureți și să îngrijești brățările pentru bărbați

Răspundem la toate întrebările legate de îngrijirea și curățarea brățăriilor pentru bărbați. De la mersul la înot cu măr...

4 întrebări pe care să ți le pui înainte de a cumpăra un ceas cu decupaj

Pune-ți aceste 4 întrebări care te vor ajuta să alegi ceasul potrivit și să te asiguri că înțelegi cum să îl menții în f...

Cum să porți un ceas de buzunar cu stil

De la alegerea lanțului pentru ceasul de buzunar până la folosirea butonierei corecte, învață cum să porți corect un cea...

Vezi toate articolele
Înapoi
Resetare parolă

Mulțumim! Dacă aveți deja un cont, veți primi un e-mail de la noi. Dacă nu primiți un e-mail de la noi, este pentru că nu aveți un cont. Vă puteți crea un cont făcând apăsând pe CREAZĂ CONT din meniul nostru „Autentificare”.

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.