Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Design pentru călători

Cum și de ce am proiectat Colecția Traveller

1 Design pentru călători1.1 Capitolul 1 - inspirație1.2 Capitolul 2 - creion și hârtie1.3 Capitolul 3 - a 3-a dimensiune1.4 Capitolul 4 - controlul calității

Capitolul 1 - Inspirație

A dori ceea ce nu putem avea este firesc. Peste un an de izolare ne-a umplut pe toți cu ceea ce vecinii noștri germani numesc „fernweh”, sau un dor pentru locurile îndepărtate- pentru călătorii - uneori tradus ca wanderlust, care nu surprinde cu adevărat acest dor.

Suntem exploratori. Indiferent cât de ferm ne plantăm rădăcinile într-un singur loc, există întotdeauna vocea aceea care ne cheamă spre aventură. De aceea călătorim. Și această voce a inspirat echipa Trendhim să proiecteze Colecția Traveller.

Capitolul 2 - Creion și hârtie

Fiind călători, ne-am propus să proiectăm articole care să vorbească cu aventurierul ce își dorește libertatea de a explora. Ne-am luat creioanele și agendele și ne-am apucat de treabă.

Cele mai iconice simboluri ale călătoriei sunt busola și harta, iar natura rotundă a acestora a permis câteva combinații interesante și modele complementare.

„Liber ca o pasăre”, spune expresia, surprinzând esența spiritului călătorului. Echipa Trendhim a proiectat pandantivul în formă de aripă pentru a reprezenta acest dor de libertate. Multe alte modele sunt în lucru, toate inspirate de moștenirea noastră nomadă și de dorința de a experimenta lumea.

Capitolul 3 - A 3-a dimensiune

Odată ce design-ul de pe hârtie este complet, echipa Trendhim le mută în 3D. Uneori, ceea ce pare uimitor într-o schiță pur și simplu nu funcționează în 3D. Și dacă nu funcționează în 3D, este posibil să nu funcționeze nici pe tine. Unele modele le abandonăm, dar supraviețuitorii sunt mai puternici.

Când modelele sunt gata, imprimăm elementele 3D pentru o inspecție mai atentă. Din nou, ceea ce funcționează în 3D nu funcționează întotdeauna în viața reală. Acest proces ne permite să identificăm verigile slabe și detaliile imprecise sau defectele de proiectare. De exemplu, când am imprimat elementele pentru una dintre brățările noastre, am constatat că încuietoarea era prea mică.

Identificarea acestor probleme printr-o abordare de proiectare incrementală le împiedică să ajungă în produsul final.

Capitolul 4 - Controlul calității

Monstrele de la furnizorul nostru pot arăta diferit de modelele tipărite 3D. Strălucirea metalică poate înăbuși detaliile sau evidenția imperfecțiunile. Acesta este un alt proces iterativ și adesea parcurgem mai multe monstre înainte de a obține fiecare detaliu corect.

Acum ne concentrăm asupra durabilității oțelului și a placării acestuia, asigurându-ne că este pregătit pentru stilul de viață al unui bărbat activ. Testăm rezistența zalelor pentru a ne asigura că rezistă la orice provocare și testăm la abraziune stratul de acoperire, astfel încât nu va trebui să îți dai jos niciodată brățara înainte de a sări în apă.