Politică de retur de 365 de zile
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Design pentru călători

Cum și de ce am proiectat Colecția Traveller

Capitolul 1 - Inspirație

A dori ceea ce nu putem avea este firesc. Peste un an de izolare ne-a umplut pe toți cu ceea ce vecinii noștri germani numesc „fernweh”, sau un dor pentru locurile îndepărtate- pentru călătorii - uneori tradus ca wanderlust, care nu surprinde cu adevărat acest dor.

Suntem exploratori. Indiferent cât de ferm ne plantăm rădăcinile într-un singur loc, există întotdeauna vocea aceea care ne cheamă spre aventură. De aceea călătorim. Și această voce a inspirat echipa Trendhim să proiecteze Colecția Traveller.

Capitolul 2 - Creion și hârtie

Fiind călători, ne-am propus să proiectăm articole care să vorbească cu aventurierul ce își dorește libertatea de a explora. Ne-am luat creioanele și agendele și ne-am apucat de treabă.

Cele mai iconice simboluri ale călătoriei sunt busola și harta, iar natura rotundă a acestora a permis câteva combinații interesante și modele complementare.

„Liber ca o pasăre”, spune expresia, surprinzând esența spiritului călătorului. Echipa Trendhim a proiectat pandantivul în formă de aripă pentru a reprezenta acest dor de libertate. Multe alte modele sunt în lucru, toate inspirate de moștenirea noastră nomadă și de dorința de a experimenta lumea.

Capitolul 3 - A 3-a dimensiune

Odată ce design-ul de pe hârtie este complet, echipa Trendhim le mută în 3D. Uneori, ceea ce pare uimitor într-o schiță pur și simplu nu funcționează în 3D. Și dacă nu funcționează în 3D, este posibil să nu funcționeze nici pe tine. Unele modele le abandonăm, dar supraviețuitorii sunt mai puternici.

Când modelele sunt gata, imprimăm elementele 3D pentru o inspecție mai atentă. Din nou, ceea ce funcționează în 3D nu funcționează întotdeauna în viața reală. Acest proces ne permite să identificăm verigile slabe și detaliile imprecise sau defectele de proiectare. De exemplu, când am imprimat elementele pentru una dintre brățările noastre, am constatat că încuietoarea era prea mică.

Identificarea acestor probleme printr-o abordare de proiectare incrementală le împiedică să ajungă în produsul final.

Capitolul 4 - Controlul calității

Monstrele de la furnizorul nostru pot arăta diferit de modelele tipărite 3D. Strălucirea metalică poate înăbuși detaliile sau evidenția imperfecțiunile. Acesta este un alt proces iterativ și adesea parcurgem mai multe monstre înainte de a obține fiecare detaliu corect.

Acum ne concentrăm asupra durabilității oțelului și a placării acestuia, asigurându-ne că este pregătit pentru stilul de viață al unui bărbat activ. Testăm rezistența zalelor pentru a ne asigura că rezistă la orice provocare și testăm la abraziune stratul de acoperire, astfel încât nu va trebui să îți dai jos niciodată brățara înainte de a sări în apă.

Capitolul 5 - Alină-ți dorul

Când colecția Arkai Traveller va fi lansată, va fi pregătită pentru aventură. Tu ești pregătit?

*Abonându-te la newsletter-ul nostru, accepți și alegi să primești oferte prin e-mail și știri despre produsele noastre. Te poți dezabona în orice moment.

Noile articole

Cum am conceput colecția Orisun

Unicitatea naturii ne umple de uimire. Colecția Orisun pune o parte din creativitatea Mamei Natură în jurul gâtului tău.

Inele și verighete pentru bărbați – Ghidul tău complet

De la alegerea mărimii corecte a inelului până la cumpărarea unor verighete și inele netradiționale, descoperă cum să îț...

Brățări vindecătoare pentru bărbați – Ce proprietăți au pietrele seiprețioase

Afă de ce sunt brățările vindecătoare din pietre semiprețioase pentru bărbați atât de speciale și cum să o alegi pe cea...

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

De la ceasuri cu design danez la inele, coliere și brățări, găsește un cadou pentru el care înseamnă ceva de acest Valen...

Ce este un ceas de 24 de ore cu un singur indicator orar

Descoperă cum să citești ora și cum să setezi un ceas de 24 de ore cu un singur indicator orar și descoperă de ce ar tre...

Ce este un Ceas cu Fazele Lunii și cum să-l setezi

Învață cum să citești și să setezi cea mai veche funcție a ceasurilor din lume - faza Lunii.

Cum să cureți și să îngrijești brățările pentru bărbați

Răspundem la toate întrebările legate de îngrijirea și curățarea brățăriilor pentru bărbați. De la mersul la înot cu măr...

4 întrebări pe care să ți le pui înainte de a cumpăra un ceas cu decupaj

Pune-ți aceste 4 întrebări care te vor ajuta să alegi ceasul potrivit și să te asiguri că înțelegi cum să îl menții în f...

Cum să porți un ceas de buzunar cu stil

De la alegerea lanțului pentru ceasul de buzunar până la folosirea butonierei corecte, învață cum să porți corect un cea...

Vezi toate articolele
Înapoi
Resetare parolă

Mulțumim! Dacă aveți deja un cont, veți primi un e-mail de la noi. Dacă nu primiți un e-mail de la noi, este pentru că nu aveți un cont. Vă puteți crea un cont făcând apăsând pe CREAZĂ CONT din meniul nostru „Autentificare”.

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.