Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

What Does it Take to Design Bold?

Născute din istoria daneză, vezi cum am adus stilul îndrăzneț al vikingilor în ultima colectie de bijuterii pentru Moody Mason.

1 What does it take to design bold?1.1 Capitolul 1: pentru noul viking1.2 Capitolul 2: începe cu design-ul1.3 Capitolul 3: înțelepciunea este binevenită indiferent de unde vine1.4 Capitolul 4: acum partea distractivă

Capitolul 1: Pentru Noul Viking

Deși nu mai facem raiduri și nici jafuri, noi danezii ținem strâns de trecutul nostru viking ... Au bravat mări sălbatice, au cucerit țări îndepărtate și s-au făcut cunoscuți în istorie. Nu este o moștenire rea - minus partea cu furturile.

Moody Mason îi transformă pe acești războinici în ceva pentru poveștile de astăzi. Bijuterii pentru bărbați care spun - dintr-o singură privire - că ești un bărbat cu o misiune.

Încă de la început, știam că fiecare piesă trebuie confecționată din oțel inoxidabil. Este puternic, rezistent și nu ruginește - exact ca bărbatul Moody Mason. Știind asta, am studiat fiecare artefact și simbol viking pe care le-am putut găsi pentru direcția acestei colecții.

Capitolul 2: Începe cu design-ul

Am mai editat puțin panoul cu incpirație și am început să schițăm noile piese - brățări, pandantive, inele și cercei. Designerii noștri nu creează lucruri subtile. Dar cine vrea ceva subtil oricum?

Pe măsură ce trecem de la hârtie la designul digital, ne jucăm cu diferite finisaje metalice și experimentăm cu culorile pietrelor.

Vorbind despre piatră, am contactat furnizorul nostru pentru a ne trimite monstre. Ce tip de piatră va arăta cel mai bine? Ai vreo preferință? Comentează mai jos și spune-ne!

Capitolul 3: Înțelepciunea este binevenită indiferent de unde vine

Acest citat provine dintr-o veche saga vikingă (Bandamanna Saga, c.10) și surprinde exact punctul unde suntem acum. Ne-am gândit că restrângerea colecției va fi ușoară ... dar cu atât de multe modele grozave, este dificil. Prin urmare, am apelat la înțelepciunea oamenilor ca tine. Părerile generale au spus că lupii, craniile și șerpii merită o atenție sporită. Cu ajutorul lor, ne-am editat design-urile și chiar am adăugat acest inel cu craniu din 3 părți. Epic, nu?

Cu totul restrâns, imprimăm 3D piesele finale. Facem asta pentru a verifica dimensiunile și detaliile... și este un lucru bun. Băieții au fost de acord că inelul cu șarpe arăta superb pe ecran, dar era „ridicol de mare” în realitate. Scara este importantă pentru toate bijuteriile, dar mai ales pentru o colecție atât de îndrăzneață.

Capitolul 4: Acum partea distractivă

Am trimis fișiere digitale producătorului și am primit primele eșantioane! Acum este timpul să ne concentrăm cu adevărat pe culori, finisaje și pietre. Am ales un finisaj gri antic pe oțelul inoxidabil pentru un aspect străvechi și misterios.

Vorbind despre pietre, am ales pietre naturale - orice altceva părea fals și având în vedere direcția pe care o ia această colecție. Se pare că, după ce am înotat printr-o mare de alegeri, am aterizat pe cele de care suntem mândri.

În acest moment, chiar și ambalajele sunt modificate pentru a se potrivi noilor dimensiuni și forme. De obicei, această etapă trece repede, dar această colecție cere timp. Nu avem nimic împotrivă. Timpul petrecut pentru a pune la punct toate detaliile înseamnă că totul va fi perfect când va ajunge la ușa ta.

Capitolul 5 - ceva unic

Exemplarele de pre-producție sunt gata și suntem ocupați cu recenzia finală. Modelele cu tente aurii și argintii sunt exact ce urmărim... dar la cele gri-antichizat mai este de lucru. Ne plac provocările și vrem ca această colecție să fie exact cum trebuie. Vorbind de lucruri făcute cum trebuie, am adăugat 2 stiluri unice la gama finală prin piatra naturală lapis lazuli. Este o piatră ce reprezintă zei, putere, înțelepciune și adevăr - n-ar fi rău să le porți cu tine toată ziua.