Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Procesul de design: Detalii care contează

De la schițe și design digital la produse finite - așa adăugăm detalii complexe fiecărui colier și brățară Arkai pe care le creăm.

1 Procesul de design: detalii care contează1.1 Capitolul 1: cum a început1.2 Capitolul 2: schițe & pietre1.3 Capitolul 3: de la creion la digital1.4 Capitolul 4: acum, așteptăm1.5 Capitolul 5: actualizări & îmbunătățiri1.6 Chapter 6: nth time's the charm

Capitolul 1: Cum a început

Această colecție a început când unul dintre cercetătorii noștri de branduri arunca o privire pe contul de Instagram. După ce a observat o revenire a colierelor cu pandantiv, a decis să sape mai adânc. Cu toții ne verificăm conturile de social media. Este un detaliu minor de zi cu zi. Dar pentru această poveste, este detaliul care a pornit această mini colecție pentru Arkai.

Vrem să creăm piese interesante care să se asorteze între ele și să arate bine singure. Ca și colecția populară de brățări Arkai, fiecare nou colier cu pandantiv trebuie să evoce un vibe natural, exclusivist de călător versat.

Obiectivul nostru este să proiectăm și să furnizăm pietre și materiale de înaltă calitate ... și să proiectăm ceva care te va face să te oprești atunci când te uiți pe Instagram.

Capitolul 2: Schițe & Pietre

Echipa de design Arkai preia aceste informații și le transformă în schițe. Pe măsură ce această colecție prinde viață, începem să ne gândim la detalii mai fine precum designul craniului, plasarea logo-ului și tipurile de pietre - nu vom face compromisuri cu pietrele naturale. Dar ce fel de pietre? Ce culori? Acestea sunt întrebările pe care le întâmpinăm.

După parcurgerea primelor schițe, am convenit asupra unei colecții care include 40+ brățări și coliere diferite. Ele pot fi purtate pentru a se completa reciproc, dar sunt proiectate cu suficiente detalii pentru a putea fi purtate și de sine stătătoare.

De asemenea, am numit colecția Rico. Ce părere ai? Comentează aici și spune-ne cum ai numi tu această colecție ... și ce accesorii ți-ar plăcea să adăugăm.

Capitolul 3: De la creion la digital

Designer-ul nostru digital transformă fiecare schiță într-un desen digital. Acum începem să vedem cum piesele prind viață - și ne dăm seama că lipsesc detaliile și trebuie adăugate. Continuăm să ne concentrăm asupra detaliilor, deoarece acestea contează pentru bărbatul care poartă Arkai și povestea pe care vrea să o spună.

Atunci când creezi un colier cu pandantiv sau o brățară, mărimea este totul. Imprimăm fiecare pandantiv 3D pentru a verifica proporțiile și detaliile.

Unul dintre pandantive a fost făcut prea mare și a trebuit modificat. Pare destul de simplu ... dar o schimbare afectează totul, de la piatră la dimensiunile craniului. Singura modalitate de a obține ceva de care ești mândru este să lucrezi la asta.

Încă de la început, știam că ne dorim piese din oțel negru, argintiu și auriu, dar, după continuarea cercetărilor, am adăugat opțiunea auriu-roz. Ce culoare vei alege?Ești genul de tip care preferă argintiul sau auriul?

Capitolul 4: Acum, așteptăm

După ce toate modificările sunt finalizate și este verificată ultima rundă de imprimare 3D, vom trimite producătorului fișele cu dimensiuni, imagini și materiale. Nu va mai dura mult până când ne vom vedea eforturile devenind realitate!

Capitolul 5: Actualizări & îmbunătățiri

Primele prototipuri sunt și nu sunt ceea ce ne așteptam. Pentru orice designer de bijuterii, toate acestea fac parte din proces. Este șansa noastră de a actualiza design-ul și de a alege un oțel și pietre de calitate superioară. Există atât de multe detalii în fiecare piesă … dar suntem dispuși să ne facem timp pentru a face totul ca la carte. Dacă totul merge așa cum am planificat, vom avea o altă serie de prototipuri până la sfârșitul toamnei. Până atunci…

CHAPTER 6: NTH TIME'S THE CHARM

Having gone back and forth with the stone suppliers and manufacturers multiple times to combine the perfect samples, we were finally ready to start production. We used the approved samples to take the photos you see online and let the manufacturers know we want more like them. The first shipment of finished necklaces and bracelets went straight to the warehouse and will end up in your package.

No matter how long it takes, we never put anything in an outbound package that we’re not proud of. And making sure every detail is right takes time and a heap of patience. But when it finally clicks, all that effort is worth it.