Politică de retur de 365 de zile
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Procesul de design: Detalii care contează

De la schițe și design digital la produse finite - așa adăugăm detalii complexe fiecărui colier și brățară Arkai pe care le creăm.

Capitolul 1: Cum a început

Această colecție a început când unul dintre cercetătorii noștri de branduri arunca o privire pe contul de Instagram. După ce a observat o revenire a colierelor cu pandantiv, a decis să sape mai adânc.
Cu toții ne verificăm conturile de social media. Este un detaliu minor de zi cu zi. Dar pentru această poveste, este detaliul care a pornit această mini colecție pentru Arkai.

Vrem să creăm piese interesante care să se asorteze între ele și să arate bine singure. Ca și colecția populară de brățări Arkai, fiecare nou colier cu pandantiv trebuie să evoce un vibe natural, exclusivist de călător versat.

Obiectivul nostru este să proiectăm și să furnizăm pietre și materiale de înaltă calitate ... și să proiectăm ceva care te va face să te oprești atunci când te uiți pe Instagram.

Capitolul 2: Schițe & Pietre

Echipa de design Arkai preia aceste informații și le transformă în schițe. Pe măsură ce această colecție prinde viață, începem să ne gândim la detalii mai fine precum designul craniului, plasarea logo-ului și tipurile de pietre - nu vom face compromisuri cu pietrele naturale. Dar ce fel de pietre? Ce culori? Acestea sunt întrebările pe care le întâmpinăm.

După parcurgerea primelor schițe, am convenit asupra unei colecții care include 40+ brățări și coliere diferite. Ele pot fi purtate pentru a se completa reciproc, dar sunt proiectate cu suficiente detalii pentru a putea fi purtate și de sine stătătoare.

De asemenea, am numit colecția Rico. Ce părere ai? Comentează aici și spune-ne cum ai numi tu această colecție ... și ce accesorii ți-ar plăcea să adăugăm.

Capitolul 3: De la creion la digital

Designer-ul nostru digital transformă fiecare schiță într-un desen digital. Acum începem să vedem cum piesele prind viață - și ne dăm seama că lipsesc detaliile și trebuie adăugate. Continuăm să ne concentrăm asupra detaliilor, deoarece acestea contează pentru bărbatul care poartă Arkai și povestea pe care vrea să o spună.

Atunci când creezi un colier cu pandantiv sau o brățară, mărimea este totul. Imprimăm fiecare pandantiv 3D pentru a verifica proporțiile și detaliile.

Unul dintre pandantive a fost făcut prea mare și a trebuit modificat. Pare destul de simplu ... dar o schimbare afectează totul, de la piatră la dimensiunile craniului. Singura modalitate de a obține ceva de care ești mândru este să lucrezi la asta.

Încă de la început, știam că ne dorim piese din oțel negru, argintiu și auriu, dar, după continuarea cercetărilor, am adăugat opțiunea auriu-roz. Ce culoare vei alege? Ești genul de tip care preferă argintiul sau auriul?

Capitolul 4: Acum, așteptăm

După ce toate modificările sunt finalizate și este verificată ultima rundă de imprimare 3D, vom trimite producătorului fișele cu dimensiuni, imagini și materiale. Nu va mai dura mult până când ne vom vedea eforturile devenind realitate!

Urmărește-ne pentru a vedea ce se întâmplă când primim primele eșantioane!

Chapter 5: Updates & Improvements

The first samples are in and they’re not what we expected. For any jewellery designer, this is all part of the process. It’s our chance to update the designs and choose a higher quality steel and stone. There are so many details going in each piece… we’re willing to take the time to get it right.

If all goes as planned, we’ll have another round of samples by late autumn. Until then…

Deabia aștepți? Economisește 10%

Nu pierde șansa de a cumpăra produsele din această colecție. Alătură-te* Tribului Trendhim și priimește o reducere de 10% doar pentru abonați.

Ești gata?

Căutăm mereu idei noi și inspirație. Ce crezi că ar trebui să cuprindă o colecție minunată?

*Prin abonarea prin e-mail, accepți Politica noastră de Confidențialitate și optezi să primești oferte prin email și noutăți despre produsele noastre. Te poți dezabona oricând.

Noile colecții

Ceasuri rezistente la apă cu sticlă de safir

Povestea ta nu se oprește niciodată, așa că de ce ar face asta ceasul tău? Cu o rezistență la apă până la 100 de metri,...

Cronografe din oțel inoxidabil chirurgical cu sticlă de safir

Cu o precizie desăvârșită și cele mai bune materiale, colecția Ray îți permite să urmărești timpul cu stil.

Ochelari de soare pliabili Waykins + 31 Noi Modele

De la rame pliabile la lentile rezistente la zgârieturi, ultima noastră colecție de ochelari de soare arată superb și te...

Beanies și fulare fine, care nu-ți irită pielea

Cu un material respirabil și călduros, fiecare eșarfă și beanie din colecția Montagna sunt concepute pentru sezonul rece

Ceasuri cu inima la vedere

Ceasurile Dante sunt alimentate de mișcarea ta. Atâta timp cât te miști, ceasul va funcționa și el. Nu înceta să te mișt...

Genți pliabile, gata de călătorii pentru exploratorul urban

Cu un design danez, fiecare geantă din colecția pliabilă Lazy Bear este rezistentă la apă, ușor de împachetat pentru căl...

Colecția de curele italiene din piele

Fiecare curea din piele este un amestec de măiestrie italiană și design danez și o fuziune de funcționalitate de lungă d...

Colecția Kite

Colecția Kite este o selecție versatilă de căciuli beanies subțiri. Fiecare piesă este realizată din bumbac 100% organic...

Colecția Lincoln

Confecționate din piele suplă într-o gamă variată de culori, fiecare portofel sau geantă combină designul funcțional cu...

Vezi toate colecțiile
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.