Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Designing an Adventure-Ready Watch

Intră în studioul nostru de design și vezi cum feedback-ul clienților devine un ceas gata de aventură pentru brand-ul Seizmont.

1 Designing an adventure-ready watch1.1 Capitolul 1: începem cu tine1.2 Capitolul 2: schițele1.3 Capitolul 3: mai mare este mai bine?1.4 Capitolul 4: printarea 3d & mai multe schimbări

Capitolul 1: Începem cu tine

Capitolul 2: Schițele

Capitolul 3: Mai mare este mai bine?

Capitolul 4: Printarea 3D & Mai multe schimbări

Capitolul 5: asumarea unui risc

Primele exemplare sunt gata! Este grozav să vezi busola în acțiune - funcționează bine și oferă exact atmosfera pe care o doream. Bărbații cu care am vorbit voiau ceva care să fie remarcat de prietenii lor. Credem că asta va atinge acest scop.

Încă facem schimbări în acest stadiu. Finisajul capacului nu s-a ridicat la standardele noastre, așa că optăm pentru opțiuni diferite folosind oțel mat sau lucios. Iar închizătorile erau prea mari și au trebuit modificate. Chiar dacă toate curelele vor avea sistem de decuplare rapidă cu bolțuri și sunt ușor de personalizat, tot ne asumăm un risc prin crearea curelei cenușii.

Capitolul 6: ce urmează?

Cu ultimele modificări efectuate, am început producția! Ne așteptăm ca ceasurile cu busolă să fie gata de livrare până la sfârșitul verii.

Abia așteptăm să le vedem. Tu nu?

Capitolul 7: Sunt aici! Ceasurile cu busolă au ajuns

Încă de la început, am vrut să ne folosim de feedback-ul vostru și să creăm un ceas cu busolă pentru bărbați care să-i facă pe prietenii tăi invidioși. Un ceas cu o mulțime de funcții care încă arată elegant și poate fi purtat cu un costum sau un blazer.

Și așteptarea a luat sfârșit! Suntem mândri să vă prezentăm cele mai noi adiții la colecția noastră de ceasuri pentru bărbați - completate cu carcase din oțel inoxidabil durabile, curele din piele naturală și un mecanism cu quartz Miyota 2035 de încredere.

Încotro o pornești de aici este alegerea ta.

Descoperă ultimele ceasuri pregătite pentru aventură mai jos.