Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
politică de retur 365 zile pentru orice motiv
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Designing an Adventure-Ready Watch

Intră în studioul nostru de design și vezi cum feedback-ul clienților devine un ceas gata de aventură pentru brand-ul Seizmont.

Capitolul 1: Începem cu tine

Știai că majoritatea inspirației noastre pentru design provine de la tipi ca tine? Pentru acest ceas, am întrebat pasionații de ceasuri și căutătorii de aventuri ce este important pentru ei. Principala întrebare a fost: Cum proiectați un ceas care atrage atenția și care arată bine și cu un costum?

Acești bărbați au vrut ceva care să îi facă geloși pe prietenii lor. Un ceas cu o mulțime de caracteristici care, spre deosebire de majoritatea ceasurilor cu busolă, arată destul de elegant pentru a îl putea purta și când te întâlnești cu prietenii sau la birou. Trebuie să fie un ceas care să facă mai mult decât un singur lucru.

Odată ce am finalizat chestionarele, am realizat că acest nou ceas se va potrivi perfect brand-ului Seizmont. Acest lucru ne oferă șansa de a face ceva îndrăzneț.

Dacă ai fi fost întrebat, care ar fi fost sugestiile tale? Răspune aici și spune-ne.

Capitolul 2: Schițele

Când schițăm, luăm idei și le transformăm în realitate. Știm că vom folosi oțelul inoxidabil, deoarece este rezistent și nu se ruginește. Cureaua va fi din piele din motive similare - durabilitate și confort.
Detaliile mai fine - de la butonul de reglare și limbile indicatoare - se nasc și ele tot în această etapă.

Acum pentru busolă ...

  • Cât de mare este prea mare?
  • Ce este ușor de citit, dar nu va face ceasul prea greu de purtat?
  • Și vorbind de ceva greu ... cum va afecta oțelul inoxidabil greutatea?

Capitolul 3: Mai mare este mai bine?

Schițele au dovedit că trebuie să probăm diferite busole înainte de a continua. Pentru aceasta, am contactat producătorul nostru și am comandat testarea diferitelor dimensiuni.

Nu există nici o scurtătură pentru un design excelent, iar acest ceas este o dovadă. Schimbarea dimensiunii busolei din schița noastră originală a însemnat că totul trebuia să se schimbe - de la carcasă la grosimea curelei. Dar această etapă, înainte de imprimarea și eșantionarea 3D, este șansa noastră de a obține detaliile corecte.

Capitolul 4: Printarea 3D & Mai multe schimbări

Aceasta este una dintre părțile noastre preferate. Este locul în care schițele și mostrele de busolă devin desene tehnice 3D pentru imprimare. În această etapă a procesului ne uităm și la mostrele de piele, la finisajele din oțel și opțiunile pentru indicatori - dorim detalii care să facă acest ceas unic. Deși ar putea fi unul dintre lucrurile cele mai frumoase pe care le facem, nu este lipsit de provocări.

După prima imprimare 3D, am constatat că întregul ceas trebuia să fie mai mare. Nu a fost suficient doar să fie mai mare - trebuia să fie robust și să arate astfel.

Este minunat că putem imprima 3D de fiecare dată. Imaginați-vă cum ar fi dacă singura modalitate de a obține un eșantion ar fi fost fabricarea unei piese pentru fiecare modificare. Costul creării unui număr atât de mare de carcase din oțel inoxidabil irosite ar fi o nebunie. Și, din moment ce vedem ceasul în 3D, ne-am hotărât pentru numele Orbis. Părea să se potrivească cu liniile curbate ale busolei și carcasei.

Capitolul 5: asumarea unui risc

Primele exemplare sunt gata! Este grozav să vezi busola în acțiune - funcționează bine și oferă exact atmosfera pe care o doream. Bărbații cu care am vorbit voiau ceva care să fie remarcat de prietenii lor. Credem că asta va atinge acest scop.

Încă facem schimbări în acest stadiu. Finisajul capacului nu s-a ridicat la standardele noastre, așa că optăm pentru opțiuni diferite folosind oțel mat sau lucios. Iar închizătorile erau prea mari și au trebuit modificate. Chiar dacă toate curelele vor avea sistem de decuplare rapidă cu bolțuri și sunt ușor de personalizat, tot ne asumăm un risc prin crearea curelei cenușii.

Capitolul 6: ce urmează?

Cu ultimele modificări efectuate, am început producția! Ne așteptăm ca ceasurile cu busolă să fie gata de livrare până la sfârșitul verii.

Abia așteptăm să le vedem. Tu nu?

Fii primul – Economisește 10%

Pentru a fi la curent și a fi primul la rând când vine acest ceas, abonează-te* și alătură-te tribului Trendhim. Toți membrii primesc o reducere de 10%.

Spune-ne ce crezi

Căutăm mereu idei grozave – care este a ta?

*Abonându-te cu e-mailul accepți Politica noastră de Confidențialitate și optezi pentru a primi oferte prin email și noutăți despre produsele noastre. Te poți dezabona oricând.

Noile colecții

Ochelari de soare pliabili Waykins + 31 Noi Modele

De la rame pliabile la lentile rezistente la zgârieturi, ultima noastră colecție de ochelari de soare arată superb și te...

Beanies și fulare fine, care nu-ți irită pielea

Cu un material respirabil și călduros, fiecare eșarfă și beanie din colecția Montagna sunt concepute pentru sezonul rece

Ceasuri cu inima la vedere

Ceasurile Dante sunt alimentate de mișcarea ta. Atâta timp cât te miști, ceasul va funcționa și el. Nu înceta să te mișt...

Genți pliabile, gata de călătorii pentru exploratorul urban

Cu un design danez, fiecare geantă din colecția pliabilă Lazy Bear este rezistentă la apă, ușor de împachetat pentru căl...

Colecția de curele italiene din piele

Fiecare curea din piele este un amestec de măiestrie italiană și design danez și o fuziune de funcționalitate de lungă d...

Colecția Kite

Colecția Kite este o selecție versatilă de căciuli beanies subțiri. Fiecare piesă este realizată din bumbac 100% organic...

Colecția Lincoln

Confecționate din piele suplă într-o gamă variată de culori, fiecare portofel sau geantă combină designul funcțional cu...

Colecția Moda

Colecția Moda se mândrește cu meșteșugul italian și designul danez oferind o gamă de pălării și șepci, pe care le poți p...

Colecția de ochelari de soare Vista

Colecția Vista, cu lentilele sale polarizate și protecția UV 100%, a fost creată pentru a putea experimenta viața cu och...

Vezi toate colecțiile
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.