Politică de retur de 365 de zile
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
i
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
i
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Crearea unui ceas

De la idee până la încheietura mâinii, descoperă cum proiectăm următorul nostru ceas.

Capitolul 1: Începutul unei noi povești

Pentru această nouă colecție, am decis să aruncăm ceea ce „facem mereu” pe fereastră și să ne concentrăm pe ceva mai îndrăzneț… la interior și la exterior. Nu este de mirare că suntem nerăbdători să investim atât de multă energie și bani în acest proiect - vom avea un ceas cu cea mai mare valoare pe care l-am făcut până acum. Dar… cine vrea să stea nemișcat când poți merge mai departe?

Materialele finale și mecanismul nu sunt bătute în cui, dar ne așteptăm la o sumă în jur de 350 €. Ne-am inspirat din alte mărci de ceasuri care nu fac compromisuri și am decis să plasăm această nouă colecție sub marca casei noastre Arkai. Aceasta ne oferă libertatea de a explora stilul îndrăzneț, premium, ambițios pe care îl dorim.

Capitolul 2: Schițe inițiale

Primele schițe sunt realizate și - după o mulțime de variații - avem ceva de care suntem încântați. Am conceput carcasa din oțel inoxidabil solid și cu un cadran cu decupaj. Ce rost are mecanismul mecanic dacă îl ascundem?

Vrem să evidențiem mecanismul în toate detaliile sale complexe și să adăugăm o parte din sticlă, astfel încât să poți urmări mișcările ceasului. Suntem încântați de ce avem până acum, dar avem încă multe întrebări fără răspuns: Ce fel de mecanism vom folosi? Ce încuietoare? Unde trebuie să fie logo-ul plasat pe un cadran transparent? Oțelul inoxidabil va face ceasul prea greu?

Capitolul 3: Specificații tehnice și alte schițe

Până la urmă am ales un design al carcasei și suntem mai aproape de un cadran clasic și de limbi care se potrivesc stilului. După cum poți vedea, butonul lateral va avea A-ul de la Arkai gravat. Este unul dintre micile detalii care nu este evident, dar oferă purtătorului ceva în plus.

Carcasa va fi realizată din cel puțin 2 părți, deoarece partea de sus este proiectată având unghiuri și fațete. Va crește costul? Probabil. Merită? Cu siguranță.

De asemenea, am specificat măsurători inițiale care se pot schimba atunci când vedem modelul 3D.

  • Diametrul cadranului: 32 mm
  • Diametrul carcasei: 42 mm
  • Grosimea carcasei: 12,5 mm

Capitolul 4: Detalii finale înainte de primele modele

Acum vine partea distractivă. Luăm schițele și specificațiile și le transformăm în modele digitale pentru producător. Este șansa noastră de a ne juca cu culorile și detaliile mai fine, precum finisajul din oțel inoxidabil solid - am mers cu un model mat pentru un aspect de lux.

Vorbind despre detalii importante, alegem un mecanism mecanic Miyota 8N24 de top, sticlă de safir dur și oțel inoxidabil chirurgical rezistent.

  • Mecanism Mecanic Miyota 2065 Schelet - inima ceasului și cheia exactității sale
  • Sticlă de safir - pentru cel mai înalt nivel de rezistență la zgârieturi
  • Carcasă și curea din oțel inoxidabil 316L solid
  • De asemenea, am decis să numim acest ceas mecanic automat, Mateo. Îl puteți saluta, lume.

Cum ar arăta o ediție limitată?
Dacă ai putea face o ediție limitată, cum ar fi aceasta? Comentează aici.

Fii primul

Abonează-te acum*, înainte de lansare și fii primul care va știi când Mateo este gata. Și primește o reducere exclusivă de 10%.

Capitolul 5: Detalii tehnice și modele 3D

Din unele puncturi de vedere, a face un ceas este mai ușor decât te-ai putea aștepta. Din alte puncte de vedere, pare o sarcină insurmontabilă. Ia de exemplu carcasa și cadranul. După ce sunt alese, trebuie să găsim un mecanism care să se potrivească. Dacă nu ... revenim la schițele cadranelor și carcaselor. Încercăm să prevedem obstacole, dar parcă facem whisky ... doar la sfârșit poți știi cu siguranță cum stai.

Unul dintre modurile prin care ne reducem costurile (și al tău!) este prin printarea 3D a carcasei. Vei fi surprins cât de multă diferență poate face un milimetru în aspectul de ansamblu al unui ceas. Un model 3D ne permite să vedem dimensiunile și proporțiile și să ne jucăm cu diferite culori și materiale.

Mai sus, vei vedea redarea 3D a carcasei ceasului. Ce s-ar întâmpla dacă am placa cu auriu carcasa?

Capitolul 6: Fratele mai Mic

Doar pentru distracție, am dorit să vedem cum ar arăta o versiune de cuarț a acestui ceas. Ar fi mai ieftin și, dacă am nimerit designul, am putea totuși să transmitem același stil premium. Am economisit timp cu schițele, deoarece carcasa nu s-a schimbat și puteam să ne jucăm cu cadranul în mod digital.

Am decis să mergem cu un cadran cu fazele lunii și mecanism Miyota 6P20 pentru exactitatea sa și pentru a îți oferi un control deplin din butonul lateral. Era important să păstrăm profilul curat și similar cu fratele său mai mare, Mateo.

Vei observa că micile detalii, precum A-ul gravat sunt încă acolo ... și materialele rezistente, precum sticla de safir și oțelul chirurgical. Această ediție cu baterie poartă numele de Mace.

Dacă ai proiecta un ceas cum l-ai numi? Comentează mai jos.

Capitolul 7: Starea de fapt

Am intrat în faza de de așteptare. Am comandat mostre de la producător și așteptăm să ajungă Mace și Mateo. În sfârșit, să vedem cum arată în realitate este atât de încântător... dar și greu de așteptat!

Plănuim să le aprobăm și să ajungă pe încheietura mâinii tale până la sfârșitul lunii august.

Nu rata – Economisește 10%

Pentru a fi la curent și a fi primul la rând când colecțiile încep să dispară, abonează-te* la newsletter-ul Trendhim. Toți membrii primesc o reducere de 10% și au garanția fie primii la coadă atuci când ceasurile ajung aici.

Ce crezi?

Aceasta a fost călătoria până acum. Lasă-ne un comentariu și haide să vorbim despre design.

*Prin abonarea la newsletter accepți Politica de Confidențialitate și optezi pentru a primi oferte prin e-mail și noutăți despre produsele noastre. Te poți dezabona oricând.

Noile colecții

Cronografe din oțel inoxidabil chirurgical cu sticlă de safir

Cu o precizie desăvârșită și cele mai bune materiale, colecția Ray îți permite să urmărești timpul cu stil.

Ochelari de soare pliabili Waykins + 31 Noi Modele

De la rame pliabile la lentile rezistente la zgârieturi, ultima noastră colecție de ochelari de soare arată superb și te...

Beanies și fulare fine, care nu-ți irită pielea

Cu un material respirabil și călduros, fiecare eșarfă și beanie din colecția Montagna sunt concepute pentru sezonul rece

Ceasuri cu inima la vedere

Ceasurile Dante sunt alimentate de mișcarea ta. Atâta timp cât te miști, ceasul va funcționa și el. Nu înceta să te mișt...

Genți pliabile, gata de călătorii pentru exploratorul urban

Cu un design danez, fiecare geantă din colecția pliabilă Lazy Bear este rezistentă la apă, ușor de împachetat pentru căl...

Colecția de curele italiene din piele

Fiecare curea din piele este un amestec de măiestrie italiană și design danez și o fuziune de funcționalitate de lungă d...

Colecția Kite

Colecția Kite este o selecție versatilă de căciuli beanies subțiri. Fiecare piesă este realizată din bumbac 100% organic...

Colecția Lincoln

Confecționate din piele suplă într-o gamă variată de culori, fiecare portofel sau geantă combină designul funcțional cu...

Colecția Moda

Colecția Moda se mândrește cu meșteșugul italian și designul danez oferind o gamă de pălării și șepci, pe care le poți p...

Vezi toate colecțiile
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.