Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

5 sfaturi pentru îngrijirea bărbii – direct de la bărbier

Tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți păstra barba în formă maximă - de la cum să controlezi pielea uscată, iritată, până când la tunsul bărbii și orice altă problemă legată de barbă. Sfaturi de la expertul Alan Dashti, bărbier profesionist.

Când intrii în frizeria The Dashtis simți că ai ajuns în locul potrivit. Este un loc liniștit, fără discuțiile inutile pe care le găsești în alte saloane. Și există o energie în aer. Concentrare. Simți că vei face ceva bine când te afli acolo - ceva ce ar trebui să facă bărbații pentru că este ceea ce au făcut bărbații întotdeauna.

Chiar și cu atmosfera tăcută, salonul se simte personal și relaxat. Există ceva deosebit în a fi la locul potrivit cu oamenii potriviți. Așteptând să văd pe cineva care să poată mânui cu ușurință foarfeca, părul și un pieptene.

Am venit în centrul orașului Horsens, Danemarca, pentru a ne întâlni cu celebrii frați Dashti - bărbieri experți care știu mai multe despre tunderea, modelarea și uleiul de barbă decât oricine altcineva. Cu peste 20 de ani de experiență în îngrijirea bărbilor bărbaților și cu bărbi de la care nu putem să ne luăm ochii, suntem siguri că sunt băieții de la care vrem să învățăm.

1 5 sfaturi pentru îngrijirea bărbii – direct de la bărbier1.1 1. cunoaște-te pe tine însuți1.2 2. fii răbdător1.3 3. învață să iubești uleiul de barbă1.4 4. păstrează-o curată1.5 5. tunde barba1.6 Tu ai întrebat – bărbierul a răspuns1.7 Cunoaște-i pe frații dashtis1.8 Cumpără produsele din acest articol

1. Cunoaște-te pe tine însuți

La fel cum Roma nu a fost construită într-o zi, nici o barbă grozavă nu a crescut peste noapte. „Primul lucru pe care trebuie să îl înțelegi este forma feței tale. Dacă ai o față subțire, ar trebui ca barba să crească mai mult și chiar să depășească forma feței. Dacă ai o linie a maxilarului mai lată, păstrarea părților laterale ale bărbii mai scurte se va potrivi mai bine. "

2. Fii răbdător

Momentul în care te hotărăști să îți lași barba să crească barba este momentul în care răbdarea, prietenia și relațiile vor fi cu adevărat testate. „Solicităm tuturor clienților să-și lase barba să crească cu 2-3 luni înainte de a veni și să ne lase să o tăiem și să o modelăm. Facem acest lucru pentru a da bărbii timp să crească și să dezvolte, iar noi să avem ceva cu care să lucrăm. Încercarea de a modela bărbi de doar o săptămână nu merită.”

L-am întrebat pe Dashtis ce se întâmplă în perioada de creștere ... putem face ceva pentru a nu arăta ca un pui de pasăre căreia îi cresc penele? "Nu. În primele luni, nu vei arăta prea bine. Gândește-te la asta ca la un adevărat test al relației tale. Dacă partenerul tău rămâne alături de tine, sunteți meniți să fiți împreună.

Și nu aștepta 3 luni pentru a începe să folosești produse pentru barbă. Să oferi bărbii tale fundața și punctul de plecare corect, este cheia succesului. Achiziționează-ți ulei de barbă și balsam pentru barbă și păstrează-ți pielea hidratată cu produsele adecvate.

Vino la bărbierul tău cu o barbă sănătoasă, iar acesta va putea lucra mai bine cu ea. Nu te prezenta cu o barbă plină de cojițe. ”

Într-adevăr, lucrurile bune vin pentru cei care așteaptă. Dar ce zici de tipul care are o răbdare asemănătoare cu a lui Confucius și totuși încă are o barbă incompletă?

Cum tratăm o barbă incompletă

Bărbierii de la Dashtis îți sugerează dacă ești blestemat cu o barbă incompletă, să nu te mai chinui să o lași să crească

„Unii tipi nu sunt binecuvântați cu puterea de a crește o barbă groasă și completă. Dacă ești tipul cu o barbă cu găuri mici, în locuri unde ar trebui să fie părul, frizerul tău poate lucra cu ceea ce ai și să o modeleze pentru a se potrivi cu fața ta. Dacă ai o barbă cu adevărat incompletă, este posibil să fii nevoit să o razi și să încerci un aspect diferit. Încă nu am învățat cum să facem barbile să crească. Dacă găsiți bărbierul care poate ... anunță-ne.

Un lucru care te va ajuta este să oferi pielii și părului tău cele mai bune condiții posibile este - să păstrezi pielea hidratată și barba hidratată. Lasă-ți bărbierul să găsească forma și stilul potrivit pentru tine. Este cea mai potrivită persoană pentru a oferi sfaturi despre periaj, întreținere și formă. "

3. Învață să iubești uleiul de barbă

Creșterea bărbii este doar o mică parte a procesului. „Primul pas pentru orice barbă este hidratarea. O barbă sănătoasă este una bine hidratată. Dacă a ta este uscată și plină de cojițe, te va face să-ți dorești să ai un fular suficient de mare pentru a o ascunde.

Mulți bărbați se grăbesc și cumpără mai întâi balsamul cu barbă. Ei cred că protejarea părului este calea potrivită. Este mai important să folosești ulei de barbă deoarece acesta ajunge la adâncime până la piele și îți păstrează pielea ferită de mâncărimi și de iritații.

Balsamul este pentru barbă și uleiul este pentru piele.

Balsamul pentru barbă este important și pentru că are o textură mai groasă și hrănește părul propriu-zis. Cea mai bună rutină este să folosești ulei de barbă dimineața și să-l speli înainte de a te culca cu apă caldă. Uleiul pătrunde până la piele și este ușor de spălat înainte de culcare. Dacă părul este uscat și are nevoie de hidratare suplimentară, încorporează în rutina ta și un balsam de barbă.

Vedem o diferență imensă între clienții care folosesc produse și cei care nu folosesc. Unii vin cu o barbă cu care este mai ușor să lucrezi, iar alții au bărbi uscate și fragile, care se irită atunci când lucrezi cu ele.

Folosirea produselor potrivite înseamnă că pielea de sub barbă rămâne sănătoasă. O veste grozavă dacă vrei să o razi ... deși, cine ar vrea vreodată să facă asta?!

4. Păstrează-o curată

„Menținerea bărbii curate este diferită de spălarea restului corpului. Trebuie să te speli doar cu șampon pentru barbă de 1-2 ori pe săptămână - folosind săpun sau șampon în fiecare zi ar putea produce mătreață sau o piele uscată, iritată.

Alege un șampon special pentru barbă… nu același pe care îl folosești pentru spălarea picioarelor sau pe cel pentru părul tău. Ai nevoie de un produs care să fie creat pentru barbă și care să nu o usuce. De asemenea, usucă-o cu un prosop - dacă o freci prea tare poți despica capetele și să o încurci."

Pieptănarea este un alt pas important în procesul de curățare și întreținere. „Da, nu putem insista suficient pe modul în care periajul zilnic este bun pentru tine. Face mai mult decât să descurce părul, distribuie uleiuri naturale și încurajează creșterea prin stimularea circulației sângelui."

Cum să cureți peria pentru barbă

Dacă ai folosit vreodată o perie pentru barbă, știi că balsamul pentru barbă și părul se înțeleg bine împreună. Poți ajunge ca peria ta să fie lipicioasă, să nu ăși mai facă treaba la fel de bine ca înainte și poate adăposti bacterii care duc la apariția coșurilor sau a iritațiilor.

Urmează acești 5 pași pentru a menține peria pentru barbă curată și pentru a te asigura că oferă bărbii tale iubirea pe care o merită.

  1. „Începeți prin a îndepărta părul, praful și produsul prins cu un pieptene cu dinți fini. O spălare de la bază ar trebui să îndepărteze cea mai mare parte a rămășițelor. Ar trebui să faci acest lucru zilnic, imediat după utilizarea pieptănului. ”
  2. „Pune o cantitate mică de apă caldă (suficient de adâncă pentru a scufunda periile) într-un bol și adaugă câteva picături de șampon pentru barbă sau șampon pentru bebeluși. Fă acest lucru în fiecare săptămână sau mai des, dacă este necesar. ”
  3. „Fără să se uzi lemnul, scufundă perii în apă și creează spumă pe ei.”
  4. „Clătește cu apă caldă și repetă dacă resturile sunt încă acolo. Dacă sunt încă acolo, acesta este un semn că ar trebui să îți cureți mai des peria! "
  5. „Scutură excesul de apă și lăsă-l să se usuce complet înainte de a-l folosi din nou. Asigură-te că îl așezi cu perii în jos, atunci când îl usuci, altfel apa va deteriora mânerul din lemn."

Cum scăpăm de mătreața din barbă?

Mătreața din barbă poate îi poate afecta chiar și cei mai buni și curați dintre bărbați. „Folosirea uleiului pentru barbă este importantă dacă dorești să eviți asta. Uleiul îți menține pielea mai moale și hidratată și vindecă cojițele de pe piele.

Dacă este o problemă mare, combină uleiul cu un balsam pentru barbă pentru o protecție suplimentară și hidratare. Mulți bărbați îl folosesc o dată și speră că problema va dispărea. Nu va fi așa.

Nu putem să mergem acasă cu tine și să ne asigurăm că ai grijă de tine. De obicei, dacă utilizezi ulei așa cum îți recomandăm, problema va dispărea într-o lună și apoi poți ține din nou capul sus în public. "

5. Tunde barba

Cât de des are nevoie o barbă să fie tunsă? „Depinde de barbă și de cât de repede crește și de când forma și micile fire răzlețe încep să te deranjeze. Pentru majoritatea bărbaților, trebuie tunsă o dată la 2 săptămâni. Pentru alții, este o dată pe lună.

Trebuie să te simți încrezător. Ai investit timp să o lași să crească și ți-ai petrecut timp îngrijindu-o cu ulei de barbă, balsam și șamponul potrivit - nu irosi toate acestea cu o barbă cu o formă ciudată. Du-te să-l vizitezi pe bărbierul tău."

Cei de la Dashtis au un sfat în numele tuturor bărbierilor, „Nu încerca să tunzi marginile acasă. Când încerci să dai formă bărbii acasă, bărbierul tîu va avea mai mult de lucru.

Concentrează-te pe îngrijirea pielii și a părului și lasă-ne pe noi să ne facem treaba. Un bărbier bun va folosi un brici pentru că este mai ușor să faci linii drepte și să-ți ofere aspectul perfect."

Tu ai întrebat – Bărbierul a răspuns

Ce puteți obține de la un bărbier și nu poți găsi altundeva? De ce să mergi la bărbier?

"Sfaturi. Nu poți primi sfaturi personalizate de pe internet, iar sfaturile personalizate oferite pentru pielea și barba ta vor face diferența.

Lucrăm cu bărbați toată ziua și știm ce funcționează și nu. Poți avea încredere că bărbierul tău cunoaște produsele, tehnicile sale și îți va arăta modul corect de a îți îngriji și de a îți menține barba.

Este ca și cum ai merge la doctor. Dacă ești bolnav, nu vauți un remediu pentru apendicită pe internet - cauți ajutor profesional. Același lucru este valabil și pentru barba ta. Nu te încrede nelimitat în munca grea de a da o căutare de 2 secunde. Găsește un bărbier în care să ai încredere, fă o programare și fă-te remarcat.

Și nu doar încuviința și spune „da” în timp ce îți spunem ceva. Ascultă sfaturile noastre și urmează-le.”

Ne puteți spune câteva trucuri pe care le putem învăța de la un bărbier?

„Nu putem împărtăși toate trucurile noastre, dar îți putem oferi 2 care vor schimba complet modul în care te îngrijești.

Modul în care folosim produsele este diferit de ce crezi tu. Constatăm că avem clienții care folosesc mult prea mult un produs și ajung să-l irosească.

Ia uleiul de barbă, de exemplu. Noi folosim 1-2 picături de ulei pe care îl masăm în piele. Pentru ceara de barbă, o cantitate cât ungia este suficientă. Este mai important să folosim produsul care contează, nu cantitatea. Reține acest lucru când ești pe scaunul nostru sau cu bărbierul local.

Un alt sfat este să ai grijă de pielea ta de la început. Mulți tipi sfârșesc să-și radă barba, deoarece au mâncărimi și scapă de sub control.

Dacă ai grijă de ea de la început, nu va trebui să o tai mai târziu. Asigură-te că pielea de sub barbă este moale - această piele nu are acces la mult aer și are nevoie de produsele potrivite pentru a se menține sănătoasă.”

Pentru a crește o barbă grozavă, ce pași ar trebui să fie obligatorii?

“Cu sau fără barbă – trebuie să folosești un produs hidratant pentru piele. Găsește unul care nu este gras și asigură-te că nu este comedogen (nu îți va înfunda porii). Dacă alegi unul cu SPF, este și mai bine.

Dacă vrei să îți lași barba să crească, trebuie să folosești ulei de barbă. Nu îi putem sublinia suficient valoarea. Uleiul de barbă este esențial! ”

Pot să folosesc ulei de barbă în fiecare zi?

„Poți și ar trebui să folosești ulei de barbă în fiecare zi. Nu-l folosi în zilele în care îți dorești o barbă cu mâncărimi."

Aveți vreun sfat pentru tipii cu barba creață? Cum îndrept o barbă creață?

„De ce ai vrea să o îndrepți? Credem că, dacă ești binecuvântat cu bucle, atunci bucură-te de ele. Buclele mai mici pot face ca barba să pară mai plină și sunt mulți tipi cu astfel de bărbi care sunt în tendință acum. Tratează-o cu produse pentru a o păstra moale și asigură-te că forma se potrivește cu fața ta.”

Ar trebui să fie mai mulți tipi cu barbă?

„Evident, așa credem. A avea barbă permite lumii să-ți vadă masculinitatea. Acesta arată că ai investit timp și ai maturitatea pentru a o îngriji și întreține.

Desigur, și băieții rași pot arăta masculin... dar atunci când vor crește, s-ar putea să-și dorească să-și crească barba.”

Dacă imi perii barba să o crească mai repede?

"Periatul stimulează circulația sângelui și distribuie mai bine uleiurile naturale în barbă, dar nu este o scurtătură pentru a barbă completă peste noapte. Nu știm nicio perie magică care încurajează creșterea bărbii. Pieptănarea și periajul pot face ca barba să pară mai plină și îmblânzită, iar cu siguranță va arăta mai bine.”

Cunoaște-i pe frații Dashtis

Frații Dashti conduc una dintre cele mai renumite frizerii din Danemarca – The Dashtis. Înființată în 2010, salonul are stil clasic de frizerie, actualizat pentru zilele noastre. Frații sunt kurzi din Iran, iar acum Danemarca este casa lor.

Cu peste 21 de ani de experiență profesională, frații Dashtis se mândresc cu tehnicile lor avansate, nivelul ridicat de abilitate și capacitatea de a face fiecare bărbat (și barbă) să arate incredibil.

Cumpără produsele din acest articol

Seturi complete pentru îngrijirea bărbii