Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Brandurile noastre

Cauți un anume brand care se potrivește cu stilul tău? Te invităm să arunci o privire la brandurile noastre și să îl găsești pe cel potrivit pentru tine.

Trendhim a evoluat de la un distribuitor de accesorii pentru bărbați la un colos internațional de e-commerce, cu peste 6.000 de produse unice sub 13 branduri proprii. Fiecare produs este proiectat cu atenție în Danemarca și este creat pentru a spune o poveste diferită.

WAYKINS

Watkins este fără griji, mereu în mișcare și întotdeauna pregătit pentru o nouă aventură. Nu te putem teleporta la plajă, dar accesoriile noastre îți pot trezi amintiri și îți pot aminti mereu să nu îți lași simțul aventurii să moară.

FAWLER

Fawler este pentru bărbatul care înțelege importanța investirii în calitate și longevitatea care provine din meșteșugul desăvârșit. El își asumă alegerile și se mândrește cu faptul că rămâne fidella valorilor și idealurilor sale.

BOHEMIAN REVOLT

Bohemian Revolt lîți permite să fii tu însuți... chiar și atunci când trebuie să te îmbraci la costum. Nu fii niciodată plictisitor!

MOODY MASON

Moody Mason este o marcă de bijuterii pentru bărbații reali - pentru comandanți și pentru tipul care se implică, pentru tipul rebel și pentru tatăl care a făcut lucruri nebunești în tinerețe și nu este gata să renunțe la această latură a sa pentru suburbii. Moody Mason nu este doar un singur lucru. Tu de ce ar trebui să fii?

LAZY BEAR

Lazy Bear este pentru exploratorul urban. Cel care se uită la o junglă de beton și vede doar jungla. Viața este menită să fie trăită - fă-ți bagajele pentru ea.

SALT & HIDE

Salt & Hide înțelege că există o nouă destinație care te așteaptă și că vedem lumea în mod diferit cu fiecare pas. Pasiunea noastră pentru materialele naturale se extinde dincolo de culori, texturi și senzații ... ne reamintește de un loc pe care nu l-am văzut încă, de o călătorie care îne așteaptă și ne aprinde pasiunea pentru a ajunge acolo.

SIDEGREN

Sidegren reprezintă designul contemporan și stilul de viață scandinav. Fiecare produs este gândit cu grijă și trebuie să aibă un scop dincolo de esteticul minimalist, care în adevăratul stil danez, trebuie să se contopească perfect cu funcționalitatea.

LUCLEON

Nu orice situație necesită o declarație în gura mare pentru a atrage atenția. Lucleon este pentru bărbatul care înțelege cum să facă o impresie fără a fi nevoit să solicite atenție. Încrederea și puterea lui discretă sunt cele care îl fac un leu - nu strigătul lui.