Politică de retur de 365 de zile
Transport 29 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Wish list
Coș

Totul despre siguranța plăților

Cea mai sigură metodă de plată online


Toate plățile sunt procesate prin Adyen și sunt în întregime criptate în SSL, astfel încât poți să stai pe deplin liniștit. Nici Trendhim și nici nimeni altcineva nu vor vedea vreodată informațiile tale personale.

Adyen este certificat conform celor mai înalte standarde de PCI, ce impun respectarea a peste 200 de măsuri de securitate.

De asemenea Adyen este un membru principal licențiat Visa și MasterCard, și este supus unor audituri anuale de către Visa, MasterCard și toate băncile lor partenere.

Împreună cu Adyen, vrem să ne asigurăm că Trendhim este printre cele mai sigure locuri online pentru a-ți face cumpărăturile.

Certificate SSL Trendhim


Noi ne păstrăm website-ul în siguranță deplină, indiferent dacă este vorba de servere sau platforme online și ne asigurăm că ultimile patch-uri pentru securitate sunt instalate.

Trendhim a fost aprobat pe partea de securitate de către Qualys, aceasta fiind o firmă de top în domeniul siguranței IT. De asemenea avem un certificat SSL.

Mai mult, toate paginile noastre web funcționează cu o conexiune HTTPS, care folosește o criptare foarte sigură. Criptarea HTTPS reprezintă o conexiune sigură între tine și serverele noastre, asigurându-ne astfel că nici un terț nu va putea să aibă acces la datele tale personale.

Poți verifica în orice moment dacă un website este securizat cu o conexiune HTTPS prin verificarea iconiței din dreptului URL-ului (adresei web) din browser, respectiv dacă aceasta este reprezentată de un lacăt, iar înainte de www. este scris https. Noi îți recomandam ca întodeauna să folosești site-uri HTTPS când efectuezi cumpărături. În acest fel vei fi tot timpul în siguranță.

Trendhim garantează


  • Nu vom putea vedea VREODATĂ informațiile tale personale pe care le folosești în timpul plății, precum informațiile cardului tău bancar.
  • Ținem foarte mult la datele tale personale și nu le vom da niciodată mai departe la părți terțe. Citește mai multe despre datele tale personale aici.
  • Niciodată nu îți vom percepe banii înainte să-ți expediem coletul. În acest fel niciodată nu vei plăti pentru ceva ce nu primești.
  • Avem o politică de returnare de 365 de zile
  • Primești o factură cu articolele tale și un ordin de confirmare imediat ce ai plasat comanda.

Ne asigurăm ca Trendhim să fie unul dintre cele mai sigure locuri online pentru shopping.

Ce fac în cazul în care nu mi-am primit comanda?


Dacă datorită oricărui motiv, nu ți-ai primit coletul, îl vom retrimite imediat sau vom iniția procesul de rambursare, daca dorești acest lucru.

Poți să stai liniștit, niciodată nu vei plăti pentru ceva ce nu ai primit. Află mai multe aici: Nu ți-ai primit comanda?

Dacă ai alte întrebări despre siguranța datelor personale sau dorești alte informații, nu ezita să ne contactezi! Îți vom răspunde cu drag la orice întrebare.

Nu ai găsit ceea ce căutai?