PxPixel
Ok
Închide
Adaugă în coș
Autentificare

Hopa! Verifică încă o dată atent dacă ai introdus corect e-mailul și parola.

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.
Ups! Nu ai completat acest câmp
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.
politică de retur 365 zile pentru orice motiv
Livrare gratuită pentru comenzi peste 199 Lei
i
031 630 3501 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Rezultatele căutării pentru ""
Închide
Afișează toate rezultatele
Livrare gratuită pentru comenzi peste 199 Lei
i
Trendhim
×
Limbă:
Toate categoriile
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
031 630 3501
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Rezultatele căutării pentru ""
Afișează toate rezultatele

Discount & inspirație

Primește cele mai cool "look-uri ale săptămânii" din Europa.

Newsletter-ul îți oferă discounturi de până la 50%.

Primește newsletter-ul nostru o dată sau de două ori pe săptămână.

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.

Aaaw yea!

Bine ai venit alături de noi!

Vei primi primul e-mail de la noi în câteva zile.

Noul Look
Săptămâna 7
Săptămâna 7
Îți aducem în prim plan un nou look în fiecare săptămână, realizat din cele mai tari produse și branduri.

Povestea Trendhim și valorile echipei


Filozofia excelenței Trendhim


Excelența este principalul factor decisiv în tot ceea ce facem la Trendhim. Vindem doar produse care credem că sunt excelente. Furnizăm doar servicii excelente. Angajăm doar oameni excelenți. Oferim clienților posibilitatea de a returna produsele timp de 365 zile, deoarece credem că este o posibilitate excelentă. Dorim ca toți clienții noștri să aibă cea mai bună experiență de shopping și să se îndrăgostească de noul lor produs. Este atât de simplu.


Citește această scurtă poveste despre cum a luat naștere site-ul Trendhim, din fașă până la maturitate (aproape), după cum ne-o amintim și noi.
2007Toate poveștile bune încep cu începutul... dar nu la 4 dimineațaTrendhim a fost fondat la sfârșitul anului 2007 de către mine (Mikkel) și Sebastian. De abia împlinisem 18 ani și absolvisem ultimul an de liceu. Tineri, plini de energie și un pic naivi, cuprinși de o dorință arzătoare de a ne deschide propria afacere.

Am avut două idei de business pe care le consideram bune: un serviciu de livrare pâine la domiciliu pentru sâmbătă și duminică și un magazin online cu accesorii și bijuterii pentru bărbați.

Știți cum se spune că antrepenorii trebuie șă facă tot ce le stă în putință pentru a-și transforma afacerea într-un real success? Ne-ar plăcea să fim de acord, dar noi ne-am decis rapid că trezirea la 4 dimineața pentru a livra pâine nu este activitatea noastră preferată.

Și asta a fost! Ideea cu pâinea de dimineață a suferit o moarte subită, iar din cenușa acestei idei s-a ridicat Trendhim.

Tinerii Mikkel și Sebastian
Mikkel și Sebastian – Tinerii entuziasmați pentru Trendhim
2008Mulțumesc, mamăCu aproximativ 4000 euro câștigați livrând ziare și îngrijind flori (O poveste pentru altă dată), am început marea noastră aventură.

Cu naivitatea noastră depășită doar de ambiție, ne-am aventurat cu capul înainte în lumea E-commerce-ului. Programarea website-ului, cumpărarea și fotografierea produselor, asistența clienților, asigurări, contabilitate și multe altele.

Eram mânați de o ambiție nebună și voiam să realizăm ceva minunat!

Cum arăta site-ul Trendhim în 2009
O imagine ce ilustrază cum arăta site-ul Trendhim în 2008/2009. Haide, râdeți :-)

Oamenii dragi nouă, familia și prietenii, nu au înțeles mereu ce făceam. Unii au profitat de orice oportunitate pentru a ne aduce aminte ce importantă este continuarea studiilor, sau ce riscant era ceea ce facem noi.
Până la urmă, chiar și mama lui Sebastian, în ciuda temerilor în legătură cu viitorul fiului ei, a acceptat că eram doi tineri cu o misiune clară, din care nu ne vom opri.

Astăzi ea este probabil cel mai mare fan al nostru și observă micile greșeli de pe site chiar înaintea noastră.2009Roma în 83m²Dacă ne-ar fi spus cineva înainte că va trebui să muncim 16 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, să investim încă 10.000 de euro și să renunțăm la viețile noastre sociale pentru aproape 2 ani, așteptările noastre privind începerea unei afaceri ar fi fost puțin diferite. Dar acesta a fost momentul când naivitatea a doi tineri antrepenori ambițioși vine în ajutor.

Din 2007 până în 2010 noi am avut și job-uri part-time la Poștă care ne-au permis să aducem acasă o pâine (câteodată și puțin lapte).

Pe atunci, eu și Sebastian aveam paturile, baia, bucătăria, depozitul și birourile înghesuite într-un apartament de 83m².

billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2
Apartamentul de 83m² în care noi (Sebastian, Mikkel și Trendhim) am trăit câțiva ani

Roma nu a fost construită într-o singură zi, știam asta.

La sfârșitul anului 2009 făceam în sfârșit destui bani pentru a putea renunța la job-urile noastre part-time și a ne concentra pe Trendhim full-time. Ce sentiment minunat!

„Încă îmi amintesc sentimentul straniu când mă întorceam acasă după ce îmi dădusem demisia de la job-ul de la Poștă. Era o combinație de fericire maximă, nerăbdare, stres, anxietate și o cădere nervoasă iminentă.
A fost decizia corectă? Trendhim trebuia acum să asigure salarii full-time pentru noi doi, cu bani care s-ar putea să nu fie aici pentru următoarele 6 luni.
În același timp, realizam că acum vom avea destul timp să transformăm Trendhim în ceva cu adevărat minunat.”2010Cine are nevoie de un dormitorLucrurile au început să se miște destul de repede. Am început să ne extindem, am introdus noi categorii de produse, țări noi, iar din acest punct am început să avem nevoie de mai mult spațiu. Aveam cutii pline cu produse în toate colțurile apartamentului și ambii dormeam pe mici saltele în sufragerie.

Fiind doi tipi singuri am închiriat o vila imensă într-un cartier de familii. Ne-am gândit că aceasta era cea mai bună soluție deoarece nu va trebui să conducem până la serviciu și vom putea să muncim acasă de dimineața până seara.

Vila în care ne-am mutat
Vila în care ne-am mutat dintr-un cartier suburban. Aici era destul de mult spațiu pentru noi și pentru Trendhim
2011O nouă erăÎn 2011 a trebuit să ne mutăm din nou deoarece proprietarul dorea să vândă vila în care locuiam, și pentru niște motive necunoscute nouă credea că ar fi ciudat să fim încă acolo când noii proprietari se vor muta.

Puțin mai bătrâni, dar și mai înțelepți, în continuare foarte pasionați și hotărâți să construim ceva minunat, am decis să închiriem un spațiu comercial de 200m².

Vila în care ne-am mutat din cartierul suburban
Noul depozit unde am mutat Trendhim-ul. După cum puteți vedea suntem niște tipi fericiți

Totuși, eu și Sebastian am continuat să locuim împreună. Nimic nu era mai bine decât să muncim împreună acasă, în timp ce restul lumii dormea.2012O rachetă este construită să meargă repede, nu dreptMereu am știut că vrem să fim mai mult decât un simplu magazin online. În 2012 ne-am stabilit un nou țel: să construim cel mai grozav brand de accesorii pentru bărbați. Astfel am înființat Lucleon. Am muncit din greu câțiva ani, pentru a crea ceva cu adevărat unic până la cele mai mici detalii.

Privind în urmă, ar fi trebuit să rămânem concentrați pe Trendhim ca magazin principal un timp puțin mai îndelungat. Dar când nu poți să îți ții în frâu entuziasmul, devi asemenea unei rachete și este dificil să o ții pe un curs drept.

În cele din urmă am găsit echilibrul perfect între Trendhim și Lucleon, iar acum Lucleon este o parte integrată din noi, și un simbol pentru ce vrem să dezvoltăm în viitor.
Totuși, la acel moment ne-am luat în cârcă mai mult decât puteam duce.2014Redbull-ul și entuziasmul merg mână în mânăOdată cu 2013/2014 lucrurile chiar au început să se miște repede.

Echipa Trendhim s-a extins și Martin ni s-a alăturat ca al treilea nostru partener. Era puțin dependent de băuturile energizante, dar ne-am înțeles de minune!
După cum vă puteți imagina Martin s-a integrat imediat în grup și am început cu toții să profităm de sesiunile noastre nocturne de lucru. Chiar îmi amintesc că într-o dimineață am fost trezit de sunetul unei cutii de Red Bull desfăcute de Martin.

O poză cu noi trei. De la stânga, Martin, Sebastian și Mikkel.
O poză cu noi trei. De la stânga, Martin, Sebastian și Mikkel

De asemenea, am trecut de la ambalarea fiecărei comenzi de către noi înșine la angajarea de tineri studenți pentru această sarcină, ca noi să ne putem concentra pe dezvoltare.

La sfârșitul anului 2014 Trendhim crescuse mai mult decât mugurii de bambus proaspăt udați. Ne-am extins în Norvegia, Suedia, Finlanda și Olanda. În același timp ne-am dublat numărul de produse disponibile în acel an. Nu-i de mirare că eram mereu ocupați.2015O experiență minunatăKarina și Kristof s-au alăturat echipei, inventarul a crescut, iar depozitul de 200m² a devenit atât de înghesuit, încât trebuia să mergi pe o parte pentru a te strecura și a alege comenzile ce trebuiau ambalate. Astfel ne-am transormat o mare parte din depozit în străzi cu sens unic.

Am organizat o ședință cu toată echipa și am luat o decizie importantă: ne-am smuls rădăcinile și am spus „La revedere!” dragei noastre case… și ne-am mutat peste stradă.
O poză cu noi cinci. De la stânga: Sebastian, Karen, Karina, Mikkel și Martin.
O poză cu noi cinci. De la stânga: Sebastian, Karen, Karina, Mikkel și Martin. Din păcate, Kristof nu apare în poză

Ne-am mutat in sediul nostru actual, cu destul spațiu pentru curse go-cart, mese de ping-pong și o cameră pentru planuri mari.

Zilele cu dormitul pe saltele în sufragerie au luat sfârșit.

S-ar putea crede că „acesta este momentul când devenim profesioniști”. S-a întâmplat însă chiar opusul, în sensul obișnuit, oricum.

Una dintre valorile noastre este Loosey Goosey, valoare îmbățișată cu drag de toți angajații de la Trendhim. Am decis acum ceva timp că nu vom deveni profesioniști, doar de dragul profesionalismului. Nici ca și companie și nici ca indivizi. Am decis că mereu vom vorbi cu clienții ca de la om la om, că angajații noștri vor face parte din echipă și că vom încerca mereu să creștem ca oameni și companie.

Vrem să dezvoltăm o companie minunată, atât pentru clienți cât și pentru angajații noștri.2016Ei bine, asta a escaladat rapid!Ah, anul 2016, ce an incredibil pentru Trendhim. Atât de multe lucruri uimitoare și provocatoare s-au întâmplat, încât este greu să alegem despre care să vă povestim.

Voi începe cu țările. La începutul lunii februarie, după ce ne-am petrecut o lună pentru a ne recupera după Crăciun și cercetându-i pe vecinii noștri europeni, am făcut o ședință. Încercam să ne hotărâm în care două țări dintre cele 11 candidate pe care le-am propus, să ne extindem. Atunci cineva a spus: "Ei bine, de ce nu putem să ne extindem în toate aceste țări?".

Exact asta este ceea ce am făcut. Două săptămâni mai târziu, 43 de traducători au lucrat la traducerea întregului site, inclusiv 3.000 de produse, în 8 limbi, acoperind 11 piețe.

În timp ce ne extindeam în aceste țări, clienții noștri ne-au spus că au nevoie de mai multe produse dintre care să aleagă, așa ca ne-am stabilit ca obiectiv creșterea de la 3.000 la 5.000 de produse unice on-line, înainte de sfârșitul anului. La urma urmei, acum aveam acest spațiu de depozitare pe care trebuia să îl umplem. Ne-am atins obiectivul la mijlocul lui noiembrie. Inutil să mai menționăm, depozitul este acum plin până la refuz. Este destul de amuzant cum am crezut noi că 1000 m² ne vor ajunge ani de zile. Cât de departe eram de adevăr!

Dar nu v-am spus încă totul! La începutul lunii septembrie, am decis să deschidem un magazin fizic înainte de Crăciun. Dacă am zice că această misiune a fost mai dificilă decât ne-am așteptat, ar fi prea puțin spus! Proiectarea locului, achiziționarea de vitrine, realizarea de rafturi, suporturi de haine și multe altele. Găsirea locului potrivit, alegerea produselor pentru magazin, de fapt, aranjarea produselor într-un mod agreabil, angajarea personalului. Toate acesta au necesitat o grămadă de timp, aproape că obosesc doar povestindu-vă. Dar am reușit să o scoatem la capăt, iar magazinul a fost foarte bine primit de oamenii din orașul nostru natal Horsens.
Magazinul Trendhim din Horsens
Primul magazin fizic Trendhim.

Toate acestea fiind spuse, cea mai mare recompensă din anul 2016 pentru noi au fost cu siguranță oamenii. Ne simțim norocoși să fim înconjurați de oameni muncitori, atenți, responsabili și eficienți, ca niciodată până acum. De fapt, echipa totală Trendhim este acum formată din mai mult de 50 de oameni extraordinari. Unii part-time, unii ful-time, dar toți la fel de extraordinari. Am încercat să îi adunăm pe toți angajații la birou pentru poză, dar aceasta s-a dovedit o sarcină dificilă, așa că va trebui să vă mulțumiți cu doar 26 dintre noi :-)
Echipa Trendhim
Echipa Trendhim, fericită și glumeață.
2017


Planuri mari, dar să nu uităm să zâmbimAvem planuri mari pentru 2017 :-) Pe lângă o grămadă de alte lucruri, dorim să oferim tuturor o experineță de shopping perfectă.

Asta înseamnă că vom munci pe brânci anul acesta? Da, desigur, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne și distrăm pe parcurs. Îmbinarea muncii cu distracția face parte din activitățile de zi cu zi de la Trendhim, iar ca exemplu vă prezentăm noua noastră pagină 404, animată cu un gif original :-)
Mikkel jump
Nu vă îngrijorați, nici un Mikkel nu a fost rănit în realizarea acestui video.

Cam asta este tot. Dar fiți pe fază, fiindca urmează multe altele!
Mulțumim pentru că ați citit povestea noastră și mulțumim că faceți parte din Trendhim, într-un fel sau altul.


Principiile Trendhim


Cele 6 principii de bază sunt importante pentru noi. Ne dăm silința să le respectăm atât noi cât și compania noastră. Dorim să ne conectăm cu clienții noștri și să le arătăm cine suntem cu adevărat.#1: Livrăm experiențe WOW


valueprop
Oricine ne-a fost client, ar trebui să-și dorească să revină. Rezolvăm problemele rapid, ușor și eficient. Veți avea o experiență WOW, iar noi vom pune pasiune și atenție în tot ceea ce facem, livrând mereu la înălțimea așteptărilor voastre.


#2: Loosey goosey


valueprop
Nu vom urma niște norme stricte sau așteptările generale ale societății. Suntem foarte relaxați. Vom ocoli anumite reguli. Noi vom comunica întotdeauna cu clienții într-un mod prietenos, ca de la om la om. Nu ne vom lăuda cu profesionalism doar de dragul profesionalismului. Umorul și personalitățile noastre se vor remarca în tot ceea ce facem.


#3: Ne place distracția


valueprop
Un mediu distractiv îi face pe oameni fericiți. La Trendhim avem o cameră pentru distracție și jocuri,dar știm de asemenea când trebuie să muncim din greu. Trendhim este într-adevăr un loc special.


#4: Suntem eficienți


valueprop
Suntem mereu gata de schimbare, deoarece schimbarea înseamnă dezvoltare. Nu ne ținem niciodată departe de ideea de acțiune și vom termina astăzi ceea ce alții amână pentru mâine. Suntem primii care acționează.


#5: Luptăm ca echipă


valueprop
Trendhim lucrează ca o mare echipă. Oricine din echipă poate să intervină atunci când este nevoie, indiferent de sarcina în cauză. Noi îi ascultăm pe toți și vocea fiecăruia se face auzită.


#6: Hakuna Matata


valueprop
Asta înseamnă „fii fără griji!”.
Faceți cunoștință cu echipaSebastian
Publicitate & Management
Martin
Expertul tehnic
Mikkel
Achiziții & Brands
Karina
Îngerașul pentru serviciul cu clienții
Kristof
Wild Card-ul din Belgia
Mikkel
Guru-ul motoarelor de căutare
Lisbeth
Regina depozitului
Nicolaj
Maestrul contabilDespre noi


Trendhim ApS
CIF: DK32261930
Fuglevangsvej 48
DK-8700 Horsens
Danemarca

E-mail: info@trendhim.ro
Telefon: 020 3868 6652

Nu ai găsit ceea ce căutai?

Trimite-ne un e-mail
Ne poți contacta în timpul săptămânii între orele 9:00-17:00
031 630 3501

Opțiuni de plată

Acceptăm majoritatea cărților de credit/debit. Pentru întrebări ne poți contacta iar noi te vom ajuta.

Contactează-ne

031 630 3501
Ne poți contacta în timpul săptămânii între orele 9:00-17:00

Inspiră-te și primești reduceri

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.
Te poți dezabona oricând

Aaaw yea!

Bine ai venit alături de noi!

Vei primi primul e-mail de la noi în câteva zile.

© 2009-2019 | Trendhim.ro | Tel: 031 630 3501 - info@trendhim.ro | Termeni și condiții | CSR | Press