Comandă până luni, 20 decembrie, ora 17:00, pentru a primi pachetul înainte de Crăciun
Politică de retur de 365 de zile
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei-Vezi opțiuni
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Wish list
Coș
Meniu
Caută
Autentificare
Wish list
Coș
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.
/
/

Când îmi voi primi banii înapoi?

Îndată ce am primit coletul tău înapoi, îți vom trimite o confirmare pe e-mail și vom începe imediat procesul de rambursare.

Banii vor fi restituiți prin aceeași modalitate de plată pe care ai folosit-o când ai achitat comanda.

Cazul în care ai achitat cu un card de debit


Banii ar trebui să ajungă înapoi în contul tău în 3 - 4 zile lucrătoare. Băncile nu vor procesa transferul în weekenduri sau în zile de sărbătoare, așa că e bine să ții cont de acest fapt.

Cazul în care ai achitat cu un Mastercard sau cu alte cărți de credit


În termen de câteva zile, de regulă 3 - 4 zile lucrătoare, vei putea vedea în extrasul cărții tale de credit că ți-au intrat banii. Este posibil ca anumitor cărți de credit să le trebuiască un pic mai mult timp. Ne pare sincer rău, dar acest fapt nu ține de noi și nu îl putem schimba.

Banii vor fi returnați pe cartea de credit și nu în contul bancar aferent cardului. Din păcate aceasta este singura modalitate în care putem să procesăm rambursarea pentru cărțile de credit. Drept urmare, verifică-ți extrasul de cont aferent cărții tale de credit.

Cazul în care ai plătit prin PayPal


PayPal te va înștiința prin e-mail în momentul în care rambursarea ta a fost procesată. În medie, durează aproximativ 1 - 2 zile. Dacă ai folosit o carte de credit sau de debit ca sursă de finanțare a contului tău PayPal, procesul de rambursare va dura încă 3 - 4 zile în plus, până când banii vor fi restituiți.

Cazul în care ai solicitat o rambursare direct în contul tău bancar


Dacă ai solicitat o astfel de rambursare (prin furnizarea unui cod IBAN când ai completat returul), aceasta va fi procesată în termen de 1 - 2 zile. Vor mai dura încă 3 - 4 zile lucrătoare în plus până când banii vor ajunge în contul tău, datorită transferului interbancar.

Nu ai găsit ceea ce căutai?

Trimite-ne un e-mail
Ne poți contacta în timpul săptămânii între orele 9:00-17:00
037 170 0172