Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 289 Lei-
Contactează-ne

Cum să porți brățări – fără să exagerezi

Învață principiile din spatele asortării brățărilor, fără să pară că te-ai străduit prea tare.

Brățările bărbătești au trecut prin diferite etape de-a lungul timpului. De la scoici puka purtate după o vacanță la mare la brățări flexibile interzise în școli în anii '90. Și nu uita de brățările din plastic neon care au fost la modă prin 2004… precum și copiile acestora care au apărut în toată lumea.

Dacă scoatem din ecuație trendurile, vom vedea că o singură variabilă va rămâne – brățările.

O brățară este unul din cele mai ușor de purtat accesorii. O fâșie din piele sau niște mărgele pot da unei ținute acea doză de originalitate și îți pot arăta personalitatea fără să trebuiască să scoți un singur cuvânt. Poate fi felul nostru prin care ne arătăm pasiunile din afara serviciului sau prin care ne exprimăm personalitatea.

Secretul de a purta o brățară fără efort.

Dacă înțelegi acest principiu nu vei arăta de parcă tocmai ai coborât din avion după o excursie de o lună la yoga, în Bali.

1 cum să porți brățări – fără să exagerezi1.1 Cum să alegi brățara potrivită pentru tine1.2 Cum port brățările1.3 Tu ai întrebat – noi am răspuns

Cum să alegi brățara potrivită pentru tine

Purtarea fără efort a brățărilor poate fi atinsă dacă știi câteva lucruri de bază:

  • Proporții și mărime
  • Stilul general
  • Ținând cont de locul unde le vei purta

Proporții și mărime

Brățara ta trebuie să fie proporțională cu mărimea ta și să se potrivească perfect.

Asta se reducerea la purtarea brățărilor mai late pentru încheieturi mari și a celor subțiri pentru încheieturi mici.

În plus, brățara ar trebui să fie destul de strâmtă pentru a se potrivi pe încheietura ta. Unele brățări, precum cele cu mărgele pe bandă din silicon elastic, au o mărime universală și sunt limitate la cât de mult se poate lărgi elasticul.

O brățară metalică mare și masivă care îți alunecă pe braț nu este de dorit. Orice are mai multă greutate ar trebui să fie mai strâmt, în timp ce brățările mai ușoare pot să aibe mai multă libertate.

Cum aleg mărimea potrivită

O brățară de mărime potrivită va avea puțin spațiu între ea însăși și încheietură... dar nu prea mult, pentru a preveni ca ea să alunece spre braț sau de pe mână.

Ar trebui să poți să pui 1 sau 2 degete între brățară și încheietură.

Încă un pont este să te raportezi la brățară ca și la ceas – - ține-o sub mânecă. Dacă porți un model foarte masiv, nu trebuie să faci acest lucru fiindcă ai putea sfârși cu o umflătură inestetică sub mânecă.

Stilul general și aspectul

Care este aspectul pe care mi-l doresc? Aceasta este întrebarea cheie. Brățările– și accesoriile în general – sunt folosite pentru a-ți personaliza ținuta. Gândește-te la mesajul pe care încerci să îl transmiți cu ținuta ta.

Fără efort? Asta încercăm să facem.

Un pont bun este să încerci să mergi pe un stil natural.

Materialele naturale precum pielea, lemnul și pietrele își păstrează proprietățile în timp, și vor arăta mai bine cu vârsta. Culorile acestor materiale sunt mai ușor de purtat și se asortează cu majoritatea ținutelor.

Purtarea materialelor lucioase te pot face să arăți ca într-un videoclip hip hop … și nu într-un sens bun. Evită asta prin combinarea elementelor metalice cu ceva natural. Pielea, de exemplu, dă elementului metalic un aer masculin și păstrează ținuta într-un registru mai stilat.

Brățara ta va transmite un mesaj, iar multă lume te va întreba dacă are o semnificație specială. Așa că, alege o brățară care ți se potrivește și care îți reflectă personalitatea.

Ține cont de locul unde mergi

Nu uita: Îți poți da brățările jos.

Poate ai una sau două brățări favorite, dar nu trebuie să le porți tot timpul. Nici o brățară nu se potrivește pentru orice ocazie.

Pentru majoritatea ocaziilor formale îți recomandăm să alegi o singură brățară subțire și discretă într-o culoare închisă. Sau ai putea să porți o brățară din argint sau aur, care să se asorteze cu butonii.

Dacă vreau să ies în evidență?

În anumite situații - cluburi, concerte și evenimente sportive - sunt ideale pentru a te îmbrăca puțin mai îngrăzneț decât de obicei. Ieși în evidență față de ceilalți prin stilul tău. Nu ezita să faci niște alegeri mai curajoase.

Cum port brățările

Instagram face totul să pară mai simplu. Problema cu imitarea anumitor persoane de pe social media, este că poți ajunge rapid acel tip. Tipul cu brățările. Un fel de caricatură a unu tip cu stil, care în ciuda faptului că are un aspect îngrijit, tot ceea ce este evident pentru ceilalți este numărul de brățări pe care le are la mână.

Simplitatea este cheia.

Stilul și aspectul general se rezumă la echilibru (sau puțin dezechilibru de fapt). Imaginează-ți încheieturile tale ca două talere ale unei balanțe. Una dintre ele trebuie să fie puțin mai grea decât cealaltă. Acest concept se numește interes vizual.

Nu este de dorit să porți o mulțime de brățări pe o singură încheietură, iar pe cealaltă să nu ai nimic. De asemenea nu trebuie să pui exact același număr de brățări pe fiecare mână.

Stai în fața unei oglinzi și privește-te. Dacă ești în dubiu, mai bine dă o brățară jos. Poți mereu să o porți a doua zi.

SOLO: Cum port o singură brățară

Acesta este cel mai ușor mod de a purta brățări. Începe cu una sau două brățări și pune-le pe aceeași încheietură. Asta este tot.

Nu purta brățările pe aceeași mână pe care ai și ceasul. Ori le porți pe cealaltă mână, ori renunți la ceas și porți doar brățările. Ai grijă ca ceasul și brățările să nu aibă aceeași lățime (interes vizual) - un ceas mai lat necesită o brățară mai subțire.

Folosește o brățară pentru a-ți armoniza ținuta, prin alegerea unei brățări care să aibă o culoare care se regăsește în ținuta ta. Alege culoarea de bază a cămășii sau a unui nasture. Sau alege culori naturale - lemn sau piele - pentru o brățară care se potrivește cu aproape orice.

SETUL: Cum port mai multe brățări

Este vorba de acel look de influencer după care cu toții vrem sa ne ghidăm. Dacă vrei să porți mai multe brățari, poartă-le pe aceeași încheietură pentru a afișa un aspect îngrijit și relaxat.

Douăzeci de brățări care joacă în sus și în jos pe mâna ta pot arăta grozav în poze, dar este impropriu pentru purtarea lor zi de zi. În plus, acestea te pot jena când stai cu mâna pe tastatură sau pe mouse... ca să nu mai pomenim faptul că poți ajunge să arăți ca un dansator secundar dintr-un film de la Bollywood.

Începe prin a grupa 3 - 4 brățări bărbătești care au o temă comună, dar nu se potrivesc neapărat perfect. Nu alege toate brățările cu aceeași culoare sau din acleași metal.

Cea mai bună combinație este una realizată dintr-un amestec de culori și materiale. Încearcă două brățări cu mărgele (cu piatră de lavă sau cu ochi de tigru) cu o bandă din piele naturală. Dacă arată bine și te simțiți încrezător, adăugați o altă brățară din piele cu o lățime diferită.

Ceasul de mână va fi o componentă din ecuație, deci este posibil să nu ai nevoie de mai mult de două brățări pentru a obține efectul dorit.

Câteva stiluri pentru a experimenta:

  • Un amestec de mărgele diferite ca stil și dimensiune
  • Să porți piele cafenie și brățări din oțel
  • Combinarea brățărilor din piele și a mărgelelor pentru un stil boem
  • Combinarea diferitelor stiluri de brățări cu zale și plăcuță ID pentru un aer masculin dur

Sfaturi pentru asortarea brățărilor

Evită supraîncărcarea culorilor prin purtarea unei brățări neutre pentru fiecare două colorate.

Evită suprapunerea brățărilor metalice groase.

Gruparea brățărilor pe ambele încheieturi poate arăta greoi și inconfortabil ... asta dacă nu cumva ești un pirat.

COMBINAȚIA CEAS ȘI BRĂȚARĂ: Cum poți purta o brățară cu un ceas

Aceasta este varianta de a combina una - două brățări cu ceasul tău pe aceeași încheietură. Brățările subțiri merg bine și ar trebui să stea sub ceasul tău - mai aproape de încheietură (în apropierea mâinii tale) - în loc de a fi deasupra ceasului tău (către cot).

Acest aspect funcționează bine atunci când ceasul și brățările merg împreună fără prea mult contrast. Fii atent la ceas, curea, acul de cravată și brățări. Asortează metalele și tonurile metalice în consecință.

Nu vrei ca celelalte accesorii să-l estompeze, dacă ceasul tău este vedeta spectacolului. Un ceas masiv poate sta alături de brățări mai mari, în timp ce unul ceva mai rafinat se poate asorta bine cu o brățară mai subțire. În orice caz, accesoriile tale ar trebui să trimită același mesaj.

O brățară bună face ceea ce fac toate accesoriile bune - îți completează ținuta.

Amintește-ți importanța interesului vizual atunci când porți brățări și nu te teme să experimentezi.

Poți oricând da jos o brățară dacă decizi că nu se poreivește la ținuta ta. Acest lucru este valabil pentru toate accesoriile - te poți răzgândi și le poți da jos. Experimentează și hotărăște.

Ești gata să faci cunoștință ceasului tău cu cel mai bun prieten? Ai informațiile și două încheieturi. Ce mai astepti?

Tipuri de brățări pentru bărbați

Purtarea unei brățări este partea ușoară. Ceea ce necesită ceva mai mult efort este să știi cum să alegi tipul potrivit de brățară. Am realizat o listă cu brățările noastre preferate pentru bărbați și motivele pentru care ar trebui să alegi una (sau mai multe) pentru a îți spune povestea.

Brățări cu mărgele pentru bărbați

Când vine vorba despre brățările pentru bărbați, brățările cu mărgele sunt în topul listei. În cadrul acestui tip de brățară pentru bărbați, vei găsi de la margele din piatră până la cele din lemn.

Dacă ești în căutarea unei brățări cu mărgele de înaltă calitate, alege mărgele din piatră naturală. Margelele de piatră vin într-o multitudine de culori și dimensiuni, iar majoritatea sunt rezistente la zgârieturi și impermeabile. Unele brățări cu mărgele din piatră sunt cunoscute sub numele de brățări de vindecare și se spune că ajută la orice, de la încredere până la concentrare.

Un exemplu de piatră naturală care se potrivește excelent la brățările pentru bărbați este piatra vulcanică (lavă). Piatra de lavă este o rocă vulcanică iubită pentru culoarea sa neagră bogată și textura poroasă. De asemenea, are o istorie care a început în miezul pământului și este acum chiar pe încheietura mâinii tale. Ce zici de asta pentru un început de conversație?

Dacă ești în căutarea unui look cu mai multe brățări, încercă să combini și să asortezi 2 sau mai multe brățări cu mărgele din piatră pentru o combinație unică pentru tine și povestea ta. Nu toate brățările din setul tău trebuie să fie cu mărgele. Brățările din piele, oțel și cu ancoră se potrivesc la fel de bine cu mărgelele. Dacă vrei să mergi la sigur, cumpără direct seturi de brățări. Acestea sunt modele pe care le-am asortat deja pentru tine.

Brățări cu ancoră pentru bărbați

Brățara de ancoră redefinește conceptul de „mărime universală”. Brățările cu ancoră pentru bărbați constă dintr-o bucată de piele sau țesătură dublată și înnodată. Prin mișcarea nodului, ajustezi lungimea brățării. După ce ați găsit dimensiunea perfectă, glisează ancora prin gaură și ești gata să primești complimente.

Acest tip de brățară își primește numele de la dispozitivul de fixare metalic în formă de ancoră și se mai numește brățară cu cârlig. În timp ce aceste brățări nautice au un anumit simbolism - ancora este un simbol iconic al pământului - sunt, de asemenea, suficient de casual pentru a le purta cu blugi, pantaloni scurți și costumul tău preferat de vară.

Brățări fixe pentru bărbați

Dacă îți dorești ceva mai mult stil cu o brățară care are un pic de greutate, dar este încă foarte minimalistă, nu există o opțiune mai bună decât o brățară fixă. Și dacă o gravezi, vei avea o brățară cu adevărat unică pentru a îți spune povestea.

Brățările fixe sunt concepute pentru a îți îmbrățișa încheietura mâinii fără a se închide și pot fi ușor ajustate pentru a se potrivi perfect. Prea multă îndoire a metalului poate determina slăbirea și ruperea acestuia.

Spre deosebire de brățările cu mărgele sau brățările metalice, brățările fixe nu trebuie să se rotească în jurul încheieturii mâinii. Știi că ți se potrivește corect atunci când se află chiar sub osul încheieturii mâinii și poate fi îndepărtată fără a-ți agresa pielea.

Partea dificilă a brățării fixe pentru bărbați este că trebuie să se potrivească cu celelalte accesorii metalice pe care le porți - mai ales dacă combini această brățară cu un ceas. Un avantaj al unei brățări fixe este că designul minimalist adaugă textură și poate rupe cu ușurință look-ul aglomerat al unui teanc de mărgele din piatră sau se potrivește frumos cu o brățară din piele.

Brățări din piele pentru bărbați

Brățări paracord pentru bărbați

Stai acolo și te gândești că totul este în regulă. Soarele străluceste. Păsările cântă ... și apoi BAM, eștii atacat de o hoardă de zombi.

Te uiți în jur după o suliță, dar cine se plimba cu o suliță? Îți folosești brățara paracord, faci din ea o capcană de care zombi se împiedică și scapi nevătămat. Și credeai că brățara ta Paracord este doar acolo pentru a arăta bine.

Alte lucruri salvatoare pe care le poți face cu o brățară paracord:

  • Îți legi echipamentul
  • Faci un adăpost
  • O folosești pentru pescuit
  • O folosești pentru a repara țesăturile
  • Faci o atelă
  • Creezi un garou
  • Doar noi credem asta ... sau pur și simplu poți să salvezi omenirea?

După cum vezi, brățările paracord sunt mai mult decât accesorii de modă. Materialul paracord a fost folosit inițial de soldați în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Și-au dat seama că această frânghie puternică și subțire era bună pentru mai mult decât doar să sară din avioane și ne bucurăm că au făcut-o ... deși nu știm dacă un accesoriu elegant a fost în topul listei lor.

În prezent, poți alege brățări care arată și se simt ca paracord, dar sunt de fapt fabricate din poliester. Nu te lăsa păcălit ... adevăratele brățări paracord sunt fabricate din nailon rezistent. Dacă ești în căutarea unei adevărate brățări de supraviețuire, descoperă brățările paracord pentru bărbați care vin cu elemente suplimentare, cum ar fi o busolă, un amnar și un fluier.

Brățări din oțel pentru bărbați

Ești activ. Lucrezi. Te joci. Ajuți bătrânele să traverseze strada. Ești practic Iron Man fără costum.

Poate crezi că o brățară te-ar încetini? Că ar putea să îți sta în cale în timp ce salvezi lumea sau cumperi lapte? Aici intră în joc brățările din oțel inoxidabil puternic, rezistent la rugină. Sunt elegante, ultra-rezistente și nu te vor încetini ... indiferent de ce aruncă viața înspre voi.

Să compui o ținuta frumoasă te poate ajuta să scpai din multe belele. Dar micile detalii fac diferența. Una dintre cele mai ușor de purtat brățări este una din metal. Poți găsi modele simple și subtile, sau poți alege unele masive. De la oțel inoxidabil de calitate chirurgicală la o varietate de culori și stiluri, practic îți garantăm că vei fi un erou al stilului cu o brățară din oțel.

Tu ai întrebat – Noi am răspuns

Pe ce încheietură ar trebui să port brățara?

Dacă vrei să porți brățara cu ceasul… poartă-le pe aceeași încheietură. Altfel, poartă-le pe încheieturi diferite.

Nu există reguli – doar preferințe. Ai grijă ca brățara să nu te încurce în timp ce lucrezi. Acest lucru poate însemna că ar trebui să o porți pe mâna ta care nu este dominantă.

Mâna pe care porți brățări nu are nimic de-a face cu sexualitatea ta. Nu există nici o încheietură homosexuală sau heterosexuală.

Ce fel de brățară pot să port la sală?

Îți sugerăm o brățară cu mărgele care stă strâns pe încheietură. De ce? Benzile elastice nu absorb transpirația și nu riști să cadă în timpul ultimului tău set de exerciții.

Alege o brățară masculină din lanț negru dacă vrei ceva ce va arăta bine cu brățara ta fitness. Iar dacă alegi ceva din oțel inoxidabil o poți purta și la duș.

Pot să port ceas și brățară în același timp?

Da, poti! Este OK să porți una sau două brățări cu ceasul. Ai grijă însă la tipul de brățară și ia în considerare faptul că îți poate zgâria ceasul.

Pot să port brățări pe ambele mâini?

Altfel de ce ai mai avea două încheieturi?

Când porți brățări pe ambele încheieturi trebuie să ai grijă la interesul vizual. Asigură-te că o parte este vizibil mai încărcată decât cealaltă și dă-i drumul!

Pietrele ochi de tigru sunt periculoase?

Ai cumpărat o brățară cu pietre ochi de tigru și ești îngrijorat de azbest? Sau poate că nu știai că ar trebui să îți faci griji cu privire la azbest?

Nu trebuie să îți faci griji. Piatra ochi de tigru este sigură. Și ca să știi… azbestul este rău.

Pot să port brățara la duș? Este rezistentă la apă?

Totul depinde de materialul din care este făcută brățara. Brățările confecționate din bumbac cerat (și unele modele din oțel inoxidabil) sunt sigure și rezistente la apă. Găsește mai multe informații aici.

Cele mai multe brățări pentru bărbați sunt destul de ușor de scos de la mână. Stai 15 secunde, înainte de a sări în ocean. Vei fi mai fericit.

Brățările din cupru au vreun efect?

Întreabă pe cineva din anii 1920 și îți vor spune da! Brățările din cupru ar trebui să amelioreze artrita, dar acest lucru s-a dovedit a fi neadevărat.

Cum aleg mărimea potrivită?

Folosește un centimetru sau o bucată de șnur pentru a măsura dimensiunea încheieturii mâinii. Măsoară chiar deasupra osului încheieturii mâinii și adaugă 2 cm la mărimea încheieturii pentru a obține dimensiunea corectă a brățării.

Cum îmi curăț brățara?

Sperăm că nu îți curge înghețata pe braț ... sau poate că se întâmplă asta. Oricum, brățările se vor murdări în timp.

Brățări metalice: Pasul unu este de a determina ce tip de metal este. Dacă este din oțel inoxidabil și rezistent la apă, o poți spăla cu apă caldă și cu o picătură de săpun. Asigură-te că ai uscat-o complet. Verifică cu un bijutier dacă este vorba de aur sau argint real.

Brățări din piele sau mărgele: Șterge brățara cu o cârpă umedă. Evită să folosești o cârpă umedă care picură sau să scufunzi brățara în apă. Șterge ușor brățara, apoi o usucă-o cu o cârpă uscată.

Ce brățară pot să port la un eveniment formal?

O brățară din lanț de argint sau aur se va portivi cu un eveniment formal și va arăta bine la costum sau frac. Ai grijă să îți asortezi accesoriile metalice – brățară argintie cu butoni argintii.

Ce sunt brățările late?

Brățările late sunt, de obicei, făcute din metal și se trag pe încheietura mâinii. Sunt ca brățările obișnuite, dar nu se închid în jurul încheieturii mâinii. Ele dau un look îndrăzneț unei ținute casual și, de obicei, arată mai bine în timp și după ce se creează patina.

Să nu le confunzi cu cătușele. Acestea sunt complet diferite si nu arata bine cu orice ținută.

Cât timp pot să îmi port brățara de la festival?

Bărbații hetero poartă brățări?

Da, bărbații hetero pot purta brățări. Dacă ești în căutarea inspirației, uită-te vedete sau figuri sportive despre care știi că sunt heterosexuali. Șansele sunt, că le veți vedea purtând o brățară sau două ... și probabil și un colier sau un cercel.

Adevărul este că bijuteriile și accesoriile pe care le alegi nu au nimic de-a face cu sexualitatea ta - inclusiv brățările pentru bărbați.

Asta înseamnă, de asemenea, că nu există o încheietură gay sau hetero atunci când vine vorba de purtarea unei brățări. Pentru confort, poartă brățara pe mâna stângă dacă ești dreptaci și pe încheietura mâinii drepte dacă ești stângaci.

Este OK ca bărbații să poarte brățări?

Este mai mult decât OK ca bărbații să poarte brățări.

Cea mai importantă „regulă” atunci când decizi să porți una pentru prima dată este să alegi ceva care să nu îți întrerupă sarcinile zilnice. În timp ce Johnny Depp poate fi capabil să legene un braț plin de brățări din mărgele și piele, dacă stai la computer tastând toată ziua, s-ar putea să ți se pară că te încurcă.

Caută ceva simplu pentru a începe și consultă sfaturile rapide de mai sus pentru cum să alegi cea mai potrivită brățară pentru tine.

Care sunt cele mai bune brățări pentru bărbați?

Care sunt cele mai populare brățări?

Când vine vorba de brățări, bărbaților nu le lipsesc opțiunile. Iată 6 dintre cele mai populare stiluri de brățări pentru a completa orice look.

  1. Brățări cu ancoră
  2. Brățări cu mărgele
  3. Brățări fixe
  4. Brățări din piele
  5. Brățări paracord
  6. Brățări din oțel

Apasă pe link-urile de mai sus pentru a vedea toate aceste categorii în magazin, de la clasic la modern, chiar acum. De la mărgele la oțel, vei găsi și un model pe placul tău.

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.