Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 289 Lei-
Contactează-ne

7 genți pe care încă nu le ai… dar ar trebui

Este timpul pentru un upgrade. Fie că mergi în vacanță sau doar la sală, geanta masculină potrivită este ceva care nu ar trebui să îți lipsească atunci când pleci de acasă.

Probabil că ai avut o geantă cu care te-ai dus la școală. Aveai acolo un penar cu super-eroi, o cutie pentru prânz și caiete, și era mai mult decât o simplă geantă- era locul în care îngrămădeai totul, de la carnetul de note la bilețelele de dragoste.

Astăzi cari în geanta ta ceva mai mult decât câteva creioane. Am pregătit o listă cu gențile despre care credem că orice bărbat ar trebui să afle. Îți garantăm că toate aceste genți au destul spațiu pentru toate lucrurile esențiale și chiar puțin loc și pentru câteva bilețele de dragoste.

1 7 genți pe care încă nu le ai… dar ar trebui1.1 1. rucsacul1.2 2. gențile messenger1.3 3. husele pentru laptop 1.4 4. geanta pentru sală1.5 5. geanta de voiaj1.6 6. geanta de baie1.7 7. rucsac de umăr1.8 Tu ai întrebat – noi am răspuns

1. Rucsacul

Ridică mâna dacă primul tău tip de geantă pe care l-ai avut a fost de fapt un rucsac? Și al tău a avut înăuntru o cutie pentru prânz cu pâine de secară și paté? Poate doar noi danezii suntem mai ciudați.

Rucsacul pe care îl vei purta astăzi are multe în comun cu cel pe care l-ai purtat când erai copil. Este la fel de versatil și la fel de funcțional ca și atunci, dar are mai detalii elegante și materiale de calitate care îl duc de la locul de joacă la birou.

Cum să alegi un rucsac

Indiferent de unde îți iei rucsacul, caută întotdeauna bretele reglabile care au căptușeală pentru confort. Folosești un rucsac pentru muncă, sală sau ambele? Ia în considerare numărul de compartimente, de buzunare și mărimea compartimentului pentru laptop.

Nu crezi că un rucsac poate fi folosit pentru birou? Nu refuza această idee până nu o încerci. Alege un rucsac din piele cu linii curate. Acest lucru nu înseamnă că pânza nu va funcționa ... pur și simplu acordă puțină atenție modului în care este confecționat și detaliilor. Dacă acestea din urmă sunt prea multe rucsacul poate căpăta un aer prea tineresc și casual. Găsește rucsacul potrivit pentru ținuta potrivită și nimeni nu te va confunda cu stagiarul de vară.

2. Gențile messenger

Ce au în comun Indiana Jones și Will Smith în I Am Legend? Ambii știu că nici o luptă nu este completă fără o geantă messenger.

Au trecut zilele în care gențile de umăr erau rezervate pentru navetiștii matinali și personalul militar. Acestea sunt acum gândite luând în considereare stilul tău de viață ocupat si pentru oricine dorește să ajungă din punctul A la punctul B cu ambele mâini libere.

Nu crezi că o mână liberă este mereu de folos? Încearcă să trimiți un SMS în timp ce ai într-o mână un latte. Geanta messenger îți vine în ajutor.

Cum alegi o geantă messenger

Mergi cu bicicleta la serviciu? Planeta îți mulțumește. O geantă messenger oferă acces ușor dacă ai nevoie să iei ceva rapid și poate sta în siguranță pe spatele tău în timp ce virezi. Ai grijă să alegi un model care are fermoar ... astfel nu îți vei împăștia lucrurile pe asfalt când faci o mișcare mai bruscă.

Majoritatea acestor genți au un spațiu interior mare. Verifică să aibe buzunare, suporturi pentru pixuri și un compartiment pentru laptop sau o husă care se potrivește nevoilor tale. O geantă frumoasă, fără loc pentru lucrurile tale, este o geantă pe care nu o vei folosi.

Cauți ceva mai profesionist decât o geantă din pânză? Încearcă o geantă messenger din piele. Gândește-te la ea ca având eleganța unei serviete cu funcționabilitatea unei genți messenger. O alegere stilată pentru un bărbat elegant.

3. Husele pentru laptop

A fost o mare dezbatere aici dacă ar trebui să vorbim despre geanțile de laptop sau despre husele pentru laptop. Fiecare are meritele sale, dar având în vedere că gențile de laptop se aseamănă mult cu gențile messenger, și poți găsi o astfel de geantă în acea categorie, husa a câștigat.

Husele pentru laptop se aseamănă foarte mult cu husele-portofel pentru telefon, create pentru minimalistul care nu-și ia după el toate lucrurile într-o geantă. Este ceva sofisticat în legătură cu designul subțire, compact și actul de a purta ceva în mână. Poate că este o revenire către zilele când bărbații aveau toți pălării și purtau cu ei ziarul. Sau poate că poți să pleci de acasă doar cu laptopul și câteva documente.

Cum alegi o husă pentru laptop

Alege o husă care este căptușită. Evident că vei avea grijă de laptop, dar de ce să riști. Găsește o husă cu un buzunar interior și spațiu suplimentar pentru documente - cum ar fi contractul de un milion de dolari pe care îl vei primi când începi să te îmbraci pentru slujba pe care ți-o dorești!

Și alege o husă din piele. Acest tip de accesoriu pentru bărbați arată grozav din cauza liniilor sale curate și a materialelor de calitate. Dacă mergi cu alt material cel mai probabil îți vei dori să vă fi optat pentru o geantă de laptop în schimb.

4. Geanta pentru sală

Toată lumea poate fi de acord că diferite antrenamente necesită echipament diferit. Și de obicei este vorba de o mulțime de echipament - adidași, haine, shake de proteine, prosop, săpun (întotdeauna să îți iei săpunul) - toate trebuie să încapă într-o geantă duffel suficient de mare pentru toate aceste lucruri și suficient de mică pentru a încăpea în dulapul de la sala de sport.

Oamenii de succes spun că trebuie să te îmbraci pentru slujba pe care ți-o dorești. Credem că același lucru este valabil și pentru geanta de sport pe care o porți. Să de duci la sală cu o genată de care ești mândru ar putea fi impulsul de care ai nevoie pentru acel extra set de repetări.

Cum alegi o geantă pentru sală

Să ridici greutăți la sală este una... dar să mergi acasă cu o geantă foarte grea după ce ești deja epuizat de la sală este alta . Alege o geantă ușoară - păstrează kilogramele în plus pentru antrenamente. O curea de umăr detașabilă, căptușită, se va dovedi de asemenea utilă dacă ai de făcut o navetă lungă.

Dacă folosești o geantă duffel atât pentru muncă, cât și pentru sală, alege una care va ține toate lucrurile în ordine, fără a amesteca echipamentul transpirat cu masa ta de prânz. Și optează pentru linii simple și culori care se potrivesc cu hainele de birou.

5. Geanta de voiaj

Ah, geanta de voiaj.

Numele în sine evocă imagini de frunze de toamnă care cad lângă o cabană din pădure, unde stai cu un pahar de Chenin Blanc lângă șemineu ... sau cu încercarea disperată de a înghesui geanta în compartimentul de deasupra capului tău de la clasa economică, în timp ce călatorești acasă pentru vacanță. Weekend în Cascade sau o excursie la bunica - fiecare om are nevoie de o geantă în care să își pună lucrurile pentru o noapte departe de casă.

Pentru mulți bărbați, trecerea de la rucsacul de zi cu zi la o geantă de voiaj este un pas mare. Forma sa dreptunghiulară este ideală pentru câteva articole de îmbrăcăminte și de toaletă ... destul spațiu pentru o excursie de vineri până duminică până la mare.

Dar dacă trăiești într-adevăr aproape de părinți și nu ai apucat să rezervi încă acea cabană la munte? Poți alege o geantă mai mică din această categorie care va deveni "geanta ta pentru orice" - hibridul perfect pentru serviciu-sală.

Cum alegi geanta de voiaj

O geantă de voiaj este exact ceea ce ai nevoie atunci când bagajele tale sunt prea mari. Asigură-te că cea pe care o alegi îndeplinește cerințele liniilor aeriene și va încăpea în compartimentul de deasupra capului din avion. Dacă o folosești și ca geantă de sală, asigură-te că este suficient de compactă pentru a încăpea în dulapul de la sală.

Credem că pielea este cea mai bună alegere. Pare că te duci sau că vii dintr-un loc minunat și nu îți va strica ținuta când o vei lua cu tine la birou vinerea. O astfel de geantă nu este ceva ce cumperi în fiecare zi… așa că economisește și răsfață-te cu piele de calitate. Vei avea o geantă de voiaj pe care o vei putea folosi și în următorii 5 ani și va arăta mai bine cu vârsta.

6. Geanta de baie

Cea mai bună geantă de voiaj de pe planetă nu va valora nici cât pielea din care este făcută dacă, după ce ai ajuns la destinație, o deschizi și vezi că șamponul tău a explodat peste cel mai bun pulover. Și apoi trebuie să te chinui să faci rost de o periuță de dinți fiindcă pe a ta nu o mai găsești? Nu multumesc. Și să nu mai pomenim de la tipul care-și împachetează obiectele de igienă personală într-o pungă din plastic pentru sandvich-uri. Acum știi ce să-i cumperi de Crăciun.

Cel mai bun prieten al genții de voiaj este geanta de baie. Aceasta are compartimente speciale pentru toate produsele tale de bărbierit astfel acestea vor ajunge la destinație nevătămate. Să deschizi o geantă de baie de calitate și să descoperi că ața ta dentară nu are gust de parfum este una dintre micile bucurii ale vieții și unul dintre motivele pentru care acest tip de geantă face parte dintre cele mai vândute produse ale noastre.

Cum alegi o geantă de baie

Chiar dacă nu faci efectiv baie cu geanta de baie, este recomandat ca aceasta să fie impermeabilă sau rezistentă la apă. Pânza cerată îți va permite să nu îți faci griji dacă geanta ta de baie cade în cadă, în timp ce un model din piele de calitate va arăta frumos pe raft... trebuie doar să ai grijă dacă în baie se face prea mult abur.

Cu câte produse călătorești? Acesta este răspunsul la întrebarea despre mărime. Asigură-te că vor încăpea toate lucrurile tale. Suntem mari fani ai genților de baie cu cârlig încorporat. Va sta frumos departe de chiuvetă și vei arăta ca un călător profesionist în timp ce o desfaci în drum spre baie.

7. Rucsac de umăr

Imaginiează-ți că vrei să ieși în oraș în dupăamiaza acesta și tot ce vrei să iei cu tine sunt portofelul, telefonul și căștile… și cheile, normal.

Îți iei rucsacul și arunci lucrurile înăuntru. Apoi observi că rucsacul tău de încredere este prea mare și rămâne mult spațiu nefolosit. Așa că adaugi și o sticlă de apă, un încărcător și o tabletă. În cazul în care plouă, ai putea să iei și o pelerină și un măr în cazul în care ți se face foame. Înainte de a-ți da seama, tocmai ai făcut bagajul o excursie în Himalaya. Asta e ceva mai mult decât doar niște căști și chei.

Îți prezentăm rucsacul de umăr. Dacă ai nevoie de un rucsac sau de o geantă messenger, cumpără unua dintre acestea. Dacă ai nevoie doar de câteva articole pentru această zi sau dorești să te asiguri că pașaportul tău rămâne în siguranță în timp ce vizitezi Spice Bazaar din Istanbul, alege un rucsac de umăr.

Poți să îl pui în geanta de voiaj și să îl scoți când ajungi la destinație. Nu vei regreta că l-ai ales și acum ai mâinile libere. Îl poți purta în față, pe piept, dacă ești într-un loc mai întunecos și te îngrijorezi că Artful Dodger ar putea să se furișeze în spatele tău.

Cum alegi un rucsac de umăr

Mărimea este cea mai importantă. Dacă este prea mic vei putea lua cu tine doar un tub de balsam de buze. Dacă este prea mare poți la fel de bine să cumperi un rucsac obișnuit. Decide-te ce dorești să iei cu tine și unde vrei să mergi.

Încă ești îngrijorat dcă ai putea semăna cu unchiul tău în anii '90? Alege o versiune de piele cu detalii subtile. Pielea este clasică și masculină și va dura destul de mult pentru a împărtăși povestirile din călătorii cu nepoții tăi.

Unii bărbați cred că dacă poartă o geantă nu mai sunt masculini. Poate că aceiași tipi cred că umplerea buzunarelor până la refuz cu tot felul de lucruri este un lucru bărbătesc. Inutil să mai spunem, dar nu am scris acest articol pentru ei. Ei bine, nu până când își vor da seama ce au pierdut și se alătură celor care își definesc ziua cu o geantă bine aleasă.

Tu ai întrebat – Noi am răspuns

Bărbații ar trebui să poarte o geantă messenger?

Iată un răspuns simplu pentru cei care se îndoiesc ... da.

Indiferent de cum îi spui, un geanta messenger este un element necesar în garderoba ta.

Care este cea mai potrivită geantă pentru mine, dacă merg cu bicicleta la serviciu?

Trebuie să alegi o geantă pe care să o poți purta pe spate. Poate un rucsac sau o geantă messenger.

Asigură-te că laptop-ul și pachetul pentru prânz încap acolo, împreună cu orice documente necesare de care ai nevoie pentru o zi.

Care este cea mai potrivită geantă pentru facultate?

Puteți folosi cu adevărat orice tip de geantă, dar suntem fani ai rucsacului pentru tânărul student. Cu spațiu pentru stilouri, tabletă, cărți și băuturi energizante, un rucsac este atât funcțional, dar va și corespunde acelei părți a geniului academic.

Evită să îl pui peste un umăr după clasă. Purtarea ambelor bretele de umeri asigură o distribuție mai uniformă a greutății și va preveni durerile de spate.

Care este geanta ideală pentru birou?

Orice întrebare despre geanta perfectă duce la altă întrebare - ce trebuie să transporți? Dacă este doar un laptop și câteva documente, optează pentru o husă pentru laptop.

Trebuie să cari echipamentul pentru sală și prânzul? Alegeți o genată duffel sau o genată mică de voiaj.

Trebuie să ai în vedere ținuta pe care o ai la birou și alege o geantă care să se asorteze. Rucsacul tău cu Batman de la școală nu se va potrivi cu viața ta de adult, cu papion și sacou.

Cum aleg geanta masculină perfectă?

Geanta perfectă este cea care își atinge scopul și cea pe care chiar o vei purta. O mică geantă pentru sală pentru un weekend la ski? Aceasta nu este geanta perfectă. O geantă messenger din piele care are un compartiment lentru laptop care se potrivește ca o mănușă? Geanta perfectă.

De ce nu poartă și bărbații genți de umăr ca femeile?

Bărbații nu poartă, de obicei, poșete, genți plic sau genți cu ciucuri și paiete. Dar mulți bărbați înțeleg valoarea pe care o geantă o aduce în rutina zilnică. O geantă concepută pentru un bărbat are mult mai mult decât o simplă categorisirea după gen.

Am cerut designerului principal de la Lucleon părerea asupra subiectului: "Gențile pentru bărbați au fost concepute în funcție de proporțiile corpului. Se ia în considerare totul, de la lungimea curelei până la dimensiunile compartimentelor. Ultimul lucru pe care îl dorești este o geantă o târăști pe podea în timpul transportului sau care nu se va potrivi peste umăr. Gentile si accesoriile pentru barbati sunt mai mult decât doar un titlu pentru vânzare - sunt cu adevarat conceput pentru bărbați.

Pe ce umăr ar trebui un bărbat să își poarte geanta?

Poartă geanta pe orice parte preferi. Poate vei observa că fermoarele sunt în spate atunci când schimbi umărul pe care porți anumite genți, dar aceasta este o chestiune de funcționalitate și nu una de stil.

Cât de sus sau jos trebuie să îți port rucsacul?

Din punct de vedere stilistic, nu există un răspuns corect sau greșit. Toate rucsacurile noastre au curele reglabile, astfel încât poți decide ce lungime se potrivește cel mai bine pentru tine.

Din punct de vedere al sănătății, purtarea unui rucsac prea jos pe spate mărește presiunea pe umeri și poate duce la dureri de spate. Deseori slăbim bretelele pentru a fi mai ușor să îți pui sau scoți rucsacul. Nu uita să le reglezi din nou pentru a ridica rucsacul mai sus pe spate. Postura ta îți va mulțumi.

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.