52 de moduri de a împături o batistă de buzunar

Ghiduri pas cu pas pentru 52 de tipuri de împăturiri a batistelor de buzunar. Bulinele indică dificultatea.

Reguli pentru împăturirea batistei de buzunar

Nu există multe regului pentru a purta o batistă de buzunar, ceea ce înseamnă că tipurile de împăturiri de mai jos sunt opționale. Așa că îți poți crea propriul tip de împăturire. Îți sugerăm să eviți să folosești același material pentru cravată/papion și batista de buzunar. Va părea prea studiat. În schimb experimentează cu culori ce merg bine împreună. Te poți uita pe articolul nostru despre batistele de buzunar dacă vrei să înțelegi mai bine teoria culorilor.

Dacă ești în căutarea unor tipuri de împăturiri pentru începători, îți recomandăm tipul Prezidențial sau Clasic. Dacă vrei un look mai casul, dar totuși îți dorești să folosești o batistă de buzunar pe care să o împăturești rapid, poți încerca împăturirea cu volum. Ești gata pentru o provocare? Încearcă împăturirea tip trandafir sau tip vârfuri înclinate.

Când au început bărbații să împăturească batistele de buzunar

Înainte de apariția șervețelelor, bărbații foloseau mici bucăți de material pentru a-și șterge ochii, a-și sufla nasul sau pentru a șterge urmele de mâncare de pe bărbie. Batistele au avut mult timp acest rol igienic și erau purtate în mânecă sau în buzunarele interiore ale hainelor bărbaților.

Batista de buzunar este o batistă ce este folosită doar în scop decorativ. De obicei, materialul este mai subțire și adesea colorat sau cu imprimeuri. Moda de a împături și a pune în buzunarul de la piept o bucată foarte frumoasă de material (adică o batistă de buzunar) a luat amploare în anii '20 și a durat până în anii '60. O revenire a batistelor de buzunar a avut loc în anii '90, când actorii populari de atunci au început să le poarte din nou.

Sus