Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Pleci undeva? Cum să îți faci bagajele pentru o călătorie de afaceri

Pentru sfaturi și idei despre călătoriile de afaceri, ne-am dus sus și am găsit 3 tipi cu kilometri de experiență în împachetarea bagajelor. Învață din experiența lor și petrece mai puțin timp făcând bagaje și un pic mai mult pentru acea prezentare.

Împachetarea bagajelor pentru o călătorie de afaceri nu este ușoară. Există teama de a împacheta prea multe lucruri, ca un începător și îngrijorarea mereu prezentă, că vei uita ceva.

Este ușor să treci cu vederea ceva necesar atunci când, de asemenea, trebuie să îți faci griji cu privire la călătorii și la munca efectivă. Nu uita de laptop, de portofoliu și a acea prezentare criminală la care lucrezi ... cine mai are timp să își amintească să pună în bagaj un încărcător de telefon și lenjerie curată?

Am creat acest ghid deoarece călătoriile de afaceri pot fi o luptă. Indiferent dacă este prima ta călătorie de afaceri și mergi la clasa economy sau că zbori cu prima clasă în mod frecvent frecvente, împachetarea eficientă este o abilitate care poate fi întotdeauna îmbunătățită.

1 Pleci undeva? cum să îți faci bagajele pentru o călătorie de afaceri1.1 Regula 4-3-2-2 1.2 Rulează și ești gata1.3 Îmbracă-te pentru a economisi spațiu1.4 Cum să împachetezi un sacou1.5 Cum să împachetezi o cămașă pentru călătorii1.6 Cum să rulezi o cămașă pentru călătorii1.7 10 sfaturi de călătorie de la experți1.8 Cumpără pentru călătorii

Regula 4-3-2-2

Dezvoltatorul de software care a devenit specialist în marketing, Nicklas Mortensen, îți sugerează să-ți împachetezi haine versatile, care să îmbine stilurile business formal și business casual.

„Regula 4-3-2-2 este tehnica mea de împachetare - 4 cămăși, 3 pantaloni, 2 sacouri și 2 perechi de pantofi. Nu este prea mult și oferă totuși varietate, așa că nu sunt blocat la capitolul stil. ”

Destul de plictisitor când vine vorba de pantaloni, Nicklas recomandă „2 perechi de pantaloni negri și 1 pereche de pantaloni kaki. Negrul merge cu orice, așa că vei avea o mulțime de opțiuni fără să împachetezi foarte multe. O pereche de pantaloni kaki merge excelent cu o cămașă albastră și înfrumusețează orice look după o zi în care ai purtat doar negru.

Pentru cămăși, am luat cu mine întotdeauna 2 albe, 1 albastră și 1 cu model. Albul este destul de sigur și mă asigur că cea cu model se potrivește cu pantalonii și sacourile (1 gri și 1 albastru închis). Sunt fan al sacourilor cu doi nasturi. ”

Nici o ținută nu este completă fără pantofii potriviți și Nicklas vrea versatilitate. „O pereche de pantofi maro și o pereche de pantofi negri. Cureaua pe care o împachetez este maro pe o parte și neagră pe cealaltă. Mai ușor decât să iau cu mine 2 curele diferite. "

În afară de lucrurile esențiale - geantă pentru laptop din piele, încărcător, căști și ochelari de soare – vei observa, de asemenea, că accesoriile mini încep să ocupe spațiile mai mici din geantă. „Cel mai bun mod de a te simți proaspăt într-o călătorie este să ai varietate. Am luat cu mine 4-5 batiste de buzunar, 2 perechi de butoni și 4-5 cravate. Ține cu mine și 2 ace de cravată (1 auriu și unul argintiu) pentru a putea să asortez accesoriile metalice. Este ușor să faci o listă și să-ți planifici ținutele pentru fiecare zi, dar te vei simți mai liber, dacă ai o mică flexibilitate atunci când te îmbraci."

Niciodată să nu călătorești fără: „Singurul lucru pe care nu-l uit niciodată este fierul de călcat cu aburi. Nu știi niciodată cât de grozav va fi fierul de la hotelul tău și nu există nicio tehnică de ambalare care să garanteze o cămașă fără cute. "

Rulează sau împachetează: „Am împachetat întotdeauna clasic, doar pentru confortul acestui stil și pentru a sorta geanta în niveluri. Încălțămintea este întotdeauna în pungi, astfel încât să nu-mi păteze hainele. "

Cel mai bun sfat pentru începătorii în călătoriile în afaceri: „Împachetează cu o noapte înainte și poartă ceva confortabil în timpul zborului. Multe companii au costume (cunoscute sub denumirea de costume super-elastice sau de călătorie) cu elastan. Este o investiție grozavă și vei arăta la fel de bine ca atunci când ai urcat în avion. ... și nu vor face cute atunci când trebuie să stai mult timp jos.

Dacă călătorești mult, vorbește cu banca ta despre un Mastercard cu permis prioritar. Acest lucru îți oferă acces gratuit în la multe saloane din aeroport și ușurează așteptarea.”

Rulează și ești gata

Brett Snyder, analist al industriei aeriene și președinte al Cranky Flier și Cranky Concierge, crede că împachetarea într-o geantă duffel este cel mai ușor mod de a călători. „Iau mereu cu mine o geantă duffel în loc de un troller, deoarece este mult mai ușor să o pui în compartimentul de deasupra sau, dacă este necesar, sub scaun. Singurul dezavantaj este că trebuie să o port pe umăr. Dacă nu fie nevoie să aștepți după un troller, vei economisi timp prețios după aterizare ... merită dusă pe umăr.

Mă asigur să împachetez cel puțin 2 perechi de pantaloni și 2 cămăși și verific de două ori că toate se potrivesc înainte de a le pune în geantă. Am luat cu mine o curea și o pereche de pantofi.

Geanta de laptop este locul în care îmi stochez încărcătorul de telefon, încărcătorul de laptop, stilourile și medicamentele. În acest fel, știu unde sunt și le pot ajunge ușor la ele pentru a lucra în timul zborului sau în aeroport. ”

Nu călătoresc niciodată fără: „Când călătoresc, port pantaloni lungi, pantofi, curea și pulover. Purtând o ținută de afaceri mă ajută să nu trebuiască să o pun în bagaj și îmi păstrează geanta mică și ușoară.

Cămășile care nu trebuie călcate sunt esențiale pentru călătoriile de afaceri. Dar primul lucru pe care îl faci când ajungi la hotel ar trebui să fie să pui lucrurile pe umeraș și să calci orice este nevoie de călcare. Nu cred că e nimeni care să ăși dorească să calce o cămașă la 7:30 când ai o întâlnire la ora 8 dimineața."

Rulează sau împachetează: „De obicei, dacă este o călătorie de afaceri scurtă, îmi împachetez hainele. Dacă mai nevoie de spațiu, voi rula lucrurile pentru a face mai mult loc. Am pus pantalonii pe fundul geanții, pantofii și apoi orice altceva. "

Cel mai bun sfat pentru începătorii în călătoriile în afaceri: „Timpul este prietenul tău - așa că tratează-l cu amabilitate. Lăsă-ți întotdeauna loc pentru anulări sau întârzieri neașteptate. Dacă este posibil, sosește cu o seară înainte de întâlnire, așa te asiguri că ești odihnit și gata să mergi a doua zi dimineață. Cu cât nu ai grijă la gestionarea timpului, cu atât vei fi mai stresat.”

Îmbracă-te pentru a economisi spațiu

Casper Felskov, Asistentul Retail Manager al unui brand de modă pentru bărbați, îți sugerează să porți o ținută completă pentru a economisi spațiu. „Când călătoresc pentru muncă, port un sacou gri. Însoțitorii de zbor îl vor atârna întotdeauna pentru tine la urcare, așa că nu trebuie să îți faci griji pentru șifonare. Fac acest lucru, așa că nu trebuie să-l împachetez.

În geanta mea, vei găsi 3 cămăși și 2 perechi de pantaloni. Știu că cei negri și kaki merg cu cu cămășile albe și albastre. De asemenea, vor completa sacoul gri.

Am împachetat doar ceea ce știu că voi purta. Unora dintre bărbații care călătoresc pentru afaceri preferă să împacheteze opțiuni, eu prefer să planific și să iau doar ce îmi trebuie. Având în vedere acest lucru, iau două cravate (1 uni și 1 cu model) și o pereche de pantofi negri din piele și o curea din piele neagră.

Eu port un ceas la mână și mai pun unul în bagaj. Ceva la fel de simplu precum schimbarea ceasului poate face o mare diferență în ținutele mele, după ce am astat la ședințe sau am vizitat alte magazine toată ziua.

Casper preferă să sară peste așteptatul bagajelor de cală și să se îndrepte direct spre hotel la sosire. „Află cum să împachetezi totul într-o geantă duffel. Vei evita dilema cu troller-ul pierdut și te va ajuta să înveți cum să împachetezi strategic, în loc să-ți aduci întregul dulap pentru o călătorie de 2 zile.

Geanta trebuie să se potrivească cu aspectul tău. Gândește-te la ea ca la o modalitate de a-ți completa ținuta - nu doar să ceva în care transporți lucruri. Pielea arată întotdeauna profesionist și evoluează cu o patină de-a lungul timpului care arată că ești un călător versat. ”

Nu călătoresc niciodată fără: „Eu călătoresc întotdeauna cu o baterie portabilă pentru telefonul meu. Dacă ceva nu merge bine în timpul călătoriei, vei avea nevoie de un telefon care să-i notifice pe cei de la muncă și să îmi fac reprogramări."

Rulează sau împachetează: „Pentru mine, împachetarea plată oferă mai mult spațiu în geantă. Încălțămintea (într-o geantă de pantofi) este prima așezată, apoi accesoriile, pantalonii, cămășile, încărcătorul pentru laptop, laptopul, încărcătorul de telefon și, în sfârșit, geanta de cosmetice. Ultimul lucru care intră în geantă este biletul și pașaportul meu. Sunt astfel la suprafață și sunt ușor de accesat."

Cel mai bun sfat pentru începătorii în călătoriile în afaceri: „Poate că este pesimist, dar presupune întotdeauna că ceva nu va merge bine- fie trenul întârzie, fie drumul către aeroport este aglomerat de trafic.

Aajungi mai devreme la aeroport. Eu ajung întotdeauna cu 2 ore înainte de zborul meu. Și nici nu pierde timpul. Folosește-l pentru lucru sau ca o pauză atât de necesară înainte de a începe partea de afaceri a călătoriei.”

Cum să împachetezi un sacou

  1. Întinde sacoul pe o suprafață plată.
  2. Acest pas este esențial pentru a rămâne fără cute. Poți utiliza un ac de siguranță pentru a te asigura că fața și spatele rămân împreună (și plate). Este opțional și nu este recomandat pe țesături fragile.
  3. Întoarceți sacoul și pliază-l pe o parte. Aliniază-l cu cusătura din spate centrală.
  4. Aplatizează mâneca de-a lungul liniei de pliere. Scopul este să rămână neted și plat. Repetă și pe partea cealaltă.
  5. Sacoul tău ar trebui să arate acum așa. Acum, pliază-l pe jumătate (începând de jos).
  6. Sacoul sau blazer-ul tău pliat ar trebui să semene cu asta.
  7. Acum ești gata să îl pui în bagaj. Nu uita să îl pui pe umeraș imediat ce ajungi la destinație.

Cum să împachetezi o cămașă pentru călătorii

  1. Începe prin a întinde cămașa pe o suprafață plată, cu nasturii în jos.
  2. Pliază o parte înspre interior. Aliniază-o cu centrul cămășii.
  3. Aplatizează mâneca de-a lungul liniei de pliere. Scopul este ca totul să rămână neted și plat.
  4. Repetă pașii și pe cealaltă parte.
  5. Aplatizează prima mânecă peste cealaltă așa cum este ilustrat.
  6. Pliază cămașa pe jumătate.
  7. Cămașa ta împachetată ar trebui să arate astfel. Gata pentru călătorie! Nu uita să o pui pe umeraș când ajungi la hotel.

Cum să rulezi o cămașă pentru călătorii

  1. Începe prin a întinde cămașa pe o suprafață plată, cu nasturii în jos.
  2. Pliază cămașa complet pe jumătate, aducând o mânecă deasupra pentru a se întâlni cu cealaltă.
  3. Pliază ambele mânecile în jos, așa cum este ilustrat.
  4. Începând din partea de jos, rulează cu atenție cămașa spre guler.
  5. Cămașa ta rulată ar trebui să arate așa. Gata pentru călătorie.
    Nu uita să o pui pe umeraș când ajungi la hotel și să o calci, dacă este necesar.

10 sfaturi de călătorie de la experți

  1. Evită să îți iei bagaje de cală cu orice preț. Investește într-o geantă pe care o poți lua cu tine în avion.
  2. Pentru călătorii scurte, ia cu tine un costum și o cămașă proaspătă pentru fiecare zi.
  3. Împachetează întotdeauna un set casual de haine și încălțăminte. Ceva ce poți purta pentru a alerga la McDonald's la 2 dimineața, dacă trebuie. În plus, schimbarea unui costum după o zi lungă de lucru și o cină de afaceri în ceva confortabil, merită spațiul pe care îl ocupă în bagaj.
  4. Pune pe umeraș și calcă hainele imediat ce ajungi la hotel. Încearcă mai întâi fierul hotelului pe un prosop pentru a verifica dacă pătează sau este stricat.
  5. Dacă vei călători mult, asigură-te că ai o
    geantă pentru cosmetice plină cu toate produsele necesare. Ai grijă ca produsele să fie în recipiente pe care le poți lua cu tine în avion.
    6.Pune în bagaj o pungă goală pentru a separa hainele murdare. Te va ajuta să sortezi hainele mai ușor când reveni acasă.
  6. Ia cu tine ntotdeauna copii digitale ale pașaportului și ale documentelor de călătorie pe telefon.
  7. Caută costume și
    haine cu elastan sau speciale pentru călătorii. Aceste haine de obicei nu se șifonează și se usucă rapid dacă ai vărsat ceva pe tine.
  8. Dacă mergi de la avion direct la o întâlnire, folosește baia aeroportului. O reîmprospătare este esențială.
  9. Nu pleca niciodată de acasă fără
    cremă hidratantă și balsam de buze. Aerul este uscat în avion.

Cumpără pentru călătorii