Primește înainte de Crăciun – Comandă până marți, 19 decembrie, ora 16:00 CET

Primește înainte de Crăciun – Comandă până marți,

19 decembrie, ora 16:00 CET

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

SALVAREA LUMII

Necesită mulți pași mici

Ceasul Recapture nu răspunde la întrebarea „cum?” și nici la „ce?”. În esență, el răspunde la întrebarea „de ce?”. De ce să proiectezi un ceas simplu din plastic cu o curea din fibră PET în mai multe culori sportive când există deja multe altele similare pe piață?

Pentru a salva planeta.
Acesta este motivul.

Bine, poate că am hiperbolizat, dar ceasul Recapture este proiectat de la zero cu scopul de a folosi plastic reciclat și materiale din polietilenă. Carcasa este realizată din plastic reciclat, întărit printr-o construcție rezistentă și ușoară. Cureaua este realizată din fibre de tereftalat de polietilenă, țesute într-o curea flexibilă și confortabilă. Cureaua are un strat din piele artificială fabricat din coajă de mere și alte materiale organice care imită aspectul, textura și durabilitatea pielii autentice.

„Plasticul nu este un material rău în sine. Rău este modul în care îl gestionăm. Plasticul are multe calități, dar trebuie să acordăm atenție modului în care îl folosim și pentru ce.”

– Daniel Sano Mirecki, cofondatorul Omhu:

Pentru ceasul Recapture, am colaborat cu Omhu:, o organizație daneză de curățare a plajelor care intenționează nu numai să curețe plasticul din mediu, ci și să-l refolosească în moduri benefice.

1 Salvarea lumii1.1 Trendhim x omhu:1.2 Prevenirea deșeurilor1.3 Nu rata

Trendhim x Omhu:

Omhu: înseamnă „a avea grijă”. A avea grijă de mediu, de viitor, de sustenabilitate, dar conform cofondatorului Omhu, Daniel Sano Mirecki, este și despre a face tot ceea ce faci cu grijă.

„Faptul că ne aflăm într-un punct de cotitură în care realizăm că trebuie să reciclăm mult mai mult și mult mai eficient și că trebuie să aruncăm o privire critică la cum folosim plasticul îmi dă speranță pentru viitor.”

– Daniel

O parte din profitul obținut din fiecare ceas Recapture vândut înainte de 1 septembrie va fi folosit pentru a ajuta Omhu: să curețe mediul. Pentru fiecare ceas pe care îl livrăm, putem ajuta la strângerea de plastic din natură echivalent cu 100 de sticle.

Ca bonus suplimentar, până pe 1 august, vei putea obține gratuit un ceas Recapture în ediție limitată printr-o provocare specială. Îți spunem mai târziu despre ce e vorba.

PREVENIREA DEȘEURILOR

Pentru Recapture, am ales mecanismul japonez Miyota 2035. Acest mecanism cu cuarț este foarte precis, fiabil, rezistent, ușor de reparat și simplu. Este posibil ca acestea să nu aibă același impact precum cuvintele la modă, cum ar fi „cronograf încorporat” sau „tub de grafen nanoscheletic cu amortizor” (ultimul este inventat), dar sunt totuși importante.

„Este important să reții că fiecare acțiune și efort, indiferent cât de mici, fac de fapt diferența.”

– Daniel

Întreaga filozofie din spatele acestui ceas este de a reduce deșeurile și de a reutiliza tot ceea ce putem, astfel încât să nu ajungă în natură. Cu cât un ceas este mai simplu, cu atât consumă mai puțină energie. Cu cât folosește mai puțină energie, cu atât mai puține baterii vei folosi cât timp îl vei purta. Dacă nu ai nevoie de o fereastră de dată, un subcadran separat de 24 de ore sau un cronograf, atunci aceste complicații doar ți-ar irosi bateria. Mecanismul Miyota 2035 este pe piață de ceva vreme și, din această cauză, cea mai recentă versiune este ușor de reparat, iar piesele sunt ușor accesibile și ieftine.

Toate acestea contribuie la un ceas care este (sperăm) un avantaj net pentru mediu. Scoate plasticul aruncat și alte materiale din mediu, prinzându-le la încheietura mâinii tale. Este eficient din punct de vedere energetic și rezistent, așa că nu va trebui să-l arunci prea curând. Și chiar și în cazul foarte puțin probabil în care se defectează după ani de funcționare, va fi ieftin și ușor de reparat, oferindu-ți foarte puține motive să-l arunci.

„Cel mai bun lucru este că folosim resurse/materie primă deja la îndemână.”

– Daniel

NU RATA

Dacă dorești să fii primul care află detaliile despre ediția limitată și să primești informații despre toate lansările noastre viitoare, să te bucuri de reduceri, sfaturi și instrucțiuni exclusive pentru Trendhim Tribe, printre alte beneficii, înscrie-te mai jos.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.